Izdavanje poslovnog prostora Palilula Beograd

Pogledaj veliki izbor poslovnog prostora za izdavanje na lokaciji Palilula. Na sajtu Čuvarkuća pronađi oglas koji ti najviše odgovara. U filterima možeš selektovati odgovarajuću strukturu i druge važne parametre pretrage. Poslovni prostori koji ti budu odgovarali, kliki na srce i sačuvaj oglas.

Ukupno je pronadjeno: 11 oglasa
Sortiraj oglase po:

Zrenjaninski Put

Krnjača, Palilula, Beograd

Palilula, Krnjača - Zrenjaninski put poslovni prostor, 1400m2, PR+1, CG-pelet, video nadzor, alarmni sistem, parking Izdvajamo poslovni kompleks na Zrenjaninskom putu od 1400m2, koji se nalazi na ograđenoj parceli površine 30 ari, kao i ograđeni parking prostor površine 1646m2. U sastavu kompleksa imamo sledeće objekte: I Poslovna zgrada koja se sastoji od prizemlja koje čini prijemni hol, hodnik, kancelarija, restoran i menza, dva toaleta i ostava, i prvog sprata koji se sastoji od hola, sedam kancelarija, dva toaleta i wc-a. Poslovna zgrada je klimatizovana, grejanje je centralno na pelet, a od obezbeđenja poseduje video nadzor, alarmni stsitem, kao i protiv požarnu zaštitu; II Objekat koji se sastoji od kupatila sa tuševima, garderobera, magacina sa kotlarnicom i servisa; III Objekat koji predstavlja glavni magacin sa galerijom; IV Pomoćni objekti - magacini; V Servis. Objekti ukupne površine od 1400m2 na placu od 30 ari, mogu se unajmiti po ceni od 7.545e. Ograđeni parking prostor je kompletno asfaltiran slojem asfalta koji trpi kamionsku manipulaciju. Takođe, ovu površinu od 1.646m2 moguće je zakupiti odvojeno od objekata po ceni od 1.646e Poslovni kompleks se može koristiti za različite namene, od magacinskog prostora, distributivnog centra za sve vrste robe, servisa za teretna vozila, usluge tehničkog pregleda teretnih vozila, itd. Objekat je bio u funkciji servisa za kamione, veleprodaja delova, magacina i kancelarijskog prostora. Agencijska provizija 50%. Agent Davorka Tasić: 065/80-34-520 (licenca br. 1029)

PR/1 •  1400 m²

9.200€ 6.57€/m²

Zdravka Čelara

Hala Pionir, Palilula, Beograd

Poslovni prostor, 155m2, 2/4, lux, CG/EG, lift, garaža, interfon, telefon, video nadzor, ktv. Ulica Zdravka Čelara se nalazi u jednom od najlepših delova grada zvanom Profesorska kolonija. Proteže se od Cvijićeve ulice do ulice Mitropolita Petra. Lokaciju odlikuje kompletno razvijena infrastruktura, a posebno izuzetna povezanost sa ostalim delovima grada mnogobrojnim linijama gradskog prevoza, pa je izuzetno pogodno poslovno okruženje. U prilici smo da vam ponudimo jedinstven i luksuzan poslovni prostor na drugom spratu četvorospratnog sportsko-poslovnog centra izgrađenog 2005. Lift ne staje na ovom spratu nego na spratu iznad. Koncipiran je kao mesto za poslovne sastanke, event-e i happening-e. U tu svruhu je vrlo funkcionalno organizovan i komforan. Ima recepcioni deo odmah kod ulaza. Od dve komforne sale, jedna je pogodna i za serviranje obroka, pa je u tu svrhu kuhinja, koja je kompletno opremljena, locirana odmah do sale. Sporedni ulaz u prostor je kroz kuhinju. Komforu doprinose odvojeni ženski i muški tolet. Ženski je sa predelom za šminkanje a muški sa dva odvojena toaleta. Ceo prostor se lako može preurediti u klasične poslovne prostore za razne namene (ordinacije, kancelarije, agencije, itd.), deljenjem sala na manje kancelarije. Kompletno je renoviran i uređen do najsitnijih detalja, pri čemu su korišćeni materijali, oprema i nameštaj vrhunskog kvaliteta. U besprekornom stanju je, pa nisu neophodna dodatna značajna ulaganja. Izdaje se kompletno namešten i opremljen. Grejanje je centralno, ali je instalirano i etažno na struju. Troškovi grejanje su oko 80 EUR. Velika pogodnost je uzimanja u zakup odvojenog dela garaže u zgradi sa mestom za 10ak automobila, površine 257m2. Cena zakupa garaže po dogovoru. Zakupac pored cene zakupa snosi sve prateće troškove u iznosu oko 80 EUR, struja po potrošnji. Obavezan je depozit u visini jednog mesečnog zakupa. Od prostorija: Prijemni deo, hodnik, tehnička soba, toaleti (ženski i muški), dve sale, kuhinja i kontrolna soba. Prostor i garaža su u procesu legalizacije. Kontakt: 065 233 52 60

3.0  •  2/4 •  155 m²

1.850€ 11.94€/m²