Izdavanje poslovnog prostora Zemun Beograd

Pogledaj veliki izbor poslovnog prostora za izdavanje na lokaciji Zemun. Na sajtu Čuvarkuća pronađi oglas koji ti najviše odgovara. U filterima možeš selektovati odgovarajuću strukturu i druge važne parametre pretrage. Poslovni prostori koji ti budu odgovarali, kliki na srce i sačuvaj oglas.

Ukupno je pronadjeno: 17 oglasa
Sortiraj oglase po:

Sinđelićeva

Gardoš, Zemun, Beograd

Zemun, Gardoš - Sinđelićeva lokal, 5.0, 180m2, SUT+PR, EG, telefon, interfon, KATV, internet, video nadzor, klima. Na jednom od najlepših gradskih celina u Beogradu, u samom gradskom jezgru Zemuna koga odlikuju kulturno istorijski spomenici, objekti, šetališta i restorani u neposrednoj blizni Gardoš kule u ponudi je opremljen lokal. Sastoji se od dva nivoa: - lokal: SUT (90m2): restoran sala, kuhinja sa šankom, dva toaleta (muško-ženski); grejanje podno, postoji klima-ventilacioni sistem; visina 3m, - lokal: PR (90m2): ulazni deo, restoran sala, dve kuhinje, kupatilo za osoblje, dva toaleta za goste (muško-ženski), kancelarija i ostava; postoji klima ventilacioni sistem, grejanje inverter klime; visina 3m, veće renoviranje na objektu je izvedeno 2011. g, a kasnije po fazama izvedeni su manji radovi. Veoma niski režijski troškovi oko 1.000 din mesečno. Nameštaj je pravljen ručno u skladu sa autentičnim ambijentom ove gradske celine. Za mlade ambiciozne ljude, kao i one koje imaju iskustva u ovom poslu ova nekretnina pružiće vam zadovoljstvo i odličnu investiciju. Takodje moguća je namena za druge delatnosti, IT, razne agencije (turističke, knjigovodstvene, marketing,..), ordinacije i sl. Minimalan zakup godinu dana, plaćanje unapred šest meseci, a depozit je u visini dve mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Agent: Saša Dinčić 060/35-35-567 (licenca br. 2912)

5.0  •  1/1 •  180 m²

2.000€ 11.11€/m²

Sinđelićeva

Gardoš, Zemun, Beograd

Zemun, Gardoš - Sinđelićeva lokal, 5.0, 270m2, SUT+PR+SPRAT, EG, telefon, interfon, KATV, internet, video nadzor, klima. Na jednom od najlepših gradskih celina u Beogradu, u samom gradskom jezgru Zemuna koga odlikuju kulturno istorijski spomenici, objekti, šetališta i restorani u neposrednoj blizni Gardoš kule u ponudi je opremljen lokal zajedno sa nameštenim sobama za izdavanje na dnevnom niovu. Sastoji se od tri nivoa: - lokal: SUT (90m2): restoran sala, kuhinja sa šankom, dva toaleta (muško-ženski); grejanje podno, postoji klima-ventilacioni sistem; visina 3m, - lokal: PR (90m2): ulazni deo, restoran sala, dve kuhinje, kupatilo za osoblje, dva toaleta za goste (muško-ženski), kancelarija i ostava; postoji klima ventilacioni sistem, grejanje inverter klime; visina 3m, - sobe za izdavanje: I sprat (90m2): recepcija, hodnik, dve sobe sa jednim kupatilom i jedna veća soba koje ima sopstveno kupatilo; grejanje inverter klime, visina 2.80m. Parking nije zoniran. Veće renoviranje na objektu je izvedeno 2011. g, a kasnije po fazama izvedeni su manji radovi. Veoma niski režijski troškovi oko 1.000 din mesečno. Nameštaj za lokal i sobe je pravljen ručno u skladu sa autentičnim ambijentom ove gradske celine. Za mlade ambiciozne ljude, kao i one koje imaju iskustva u ovom poslu ova nekretnina pružiće vam zadovoljstvo i odličnu investiciju. Takodje moguća je namena za druge delatnosti, IT, razne agencije (turističke, knjigovodstvene, marketing,..), ordinacije i sl. Minimalan zakup godinu dana, plaćanje unapred šest meseci, a depozit je u visini dve mesečne zakupnine. Moguće je posebno iznajmiti lokal u visini od 2. 000 evra ili kompletno sa sobama u visini od 3. 000 evra na mesečnom nivou. Moguć dogovor. Agencijska provizija 50%. Agent: Saša Dinčić 060/35-35-567 (licenca br. 2912)

5.0  •  PR/1 •  270 m²

3.000€ 11.11€/m²