Prodaja poslovnog prostora Sombor

Prodaja poslovnog prostora Sombor

Pogledaj veliki izbor poslovnog prostora za prodaju na lokaciji Sombor. Na sajtu Čuvarkuća pronađi oglas koji ti najviše odgovara. U filterima možeš selektovati odgovarajuću strukturu i druge važne parametre pretrage. Poslovni prostori koji ti budu odgovarali, kliki na srce i sačuvaj oglas.

Ukupno je pronadjeno: 12 oglasa
Sortiraj oglase po:

Sombor

Selenča, Grad, Sombor

POSLOVNO-STAMBENI OBJEKAT! SELENČA! Kao i u svakom gradu koji se razvija tako i u Somboru,život i potrebe zaposlenog čoveka se sele na mesta dalje od pregustog i neorganizovanog jezgra centra grada,na dostupnije i prohodnije delove gde se lako može stići,parkirati auto i obaviti svi oni nužni i preko potrebni poslovi koji idu uz svakodnevnicu,odlazak u trgovine,banke,kod lekara,na poslovne dogovore uz kafu,pa čak i na sam posao. Na takovom jednom mestu se i nalazi objekat iz naše ponude,na parceli od 702m2,smeštena je zgrada PR+SP ukupne površine 432m2.trenutno opremljen finalnom opremom(stolarija,podovi,zidovi,keramika,instalacije i dr.) visokog kvaliteta koja je potrebna da zadovolji standarde zdravstvenog centra. Nalazi se na mestu gde se polako preseljavaju dešavanja,na mestu koje se užurbano razvija,na mestu gde niču nove zgrade,doseljavaju mlađi,porodični ljudi,mestu gde se pojavila potreba za smeštajnim objektima većeg ili manjeg kapaciteta,mesto gde su se otvorile velike poznate trgovine,nikli objekti zdravstveno-hiruškog karaktera-bolnica,mesto koje je uređenim manjim kolovoznim putevima odlično dostupno,gde je već od ranije obezbeđen prostor za parking i gde će ga jos biti,mesto gde se radi na ozeljenjavanju površina i pravljenju šetališta,kako bi se ceo taj deo grada maximalno prilagodio našem načinu života i približio ljudima. Zato je potrebno naći namenu ovom objektu ,koji već sam po sebi zadovoljava mnoge uslove za banku,poštu,softversko-informatičartsku firmu,javno preduzeće,hotel,spa centar,estetski centar,in door sportski centar,apartmanski smeštaj,prodajni salon i slične mnoge druge namene.Više etažni prostor je moguće podeliti te se tu mogu obavljati i različite delatnosti.Još jedna od velikih prednosti ovog prostora je to što je to objekat urađen po visokim standardima,građevinskim i eneregetskim,kvalitetni završni radovi i oprema,sistem obezbeđenja i kamera,instalacioni sistemi tako da je to sve dovelo da bude kompletno bez ulaganja. Gledajući sa perspektive ulagača,novog korisnika,dobija se savršen prostor koji naravno treba privesti namenjenoj delatnosti,ali bez svih ostalih ulaganja,koji je pogodna i za najam i za prodaju u ovom momentu.

PR/1 •  432 m²  • 7 ara

445.000€ 1030.09€/m²

Sombor

Centar, Grad, Sombor

ODLIČNA INVESTICIJA! U samom centru grada, na obroncima Venca, staro zdanje koje odoleva vremenu reonovirano je i preuređeno u objekat višestrukih namena... Postojeće stanje, od 583m2 je več predodredilo da se najlakše kompletn prostor preuredi u HOTEL, praveći apartmane i sobe raznog tipa, te organizujući prostor tako da se iskoristi i podkrovni deo objekta investicija bi se podigla na oko 800m2, što bi uvećalo profit kasnije. Trenutno postoji idejni projekat, po kome se mogu praviti svi prateći uslužni prostori koji jedan hotel zahteva, restoran sa kuhinjom, sala za konferencije ,tv i performan sala, hol, recepcija, sobe sa galerijama, apartmani i zanimljive potkrovne varijante smeštaja. Standarna infrastruktuta je na objektu, grejanje je na GAS, ili etažno na struju, video nadzor u celom objektu, po podu laminat i pločice. Zašto investirati u jedan ovakav projekat, jer grad ima potrebe za velikim smeštanjnim kapacitetima, bez obzira na postojanje malih privatnih smeštajnih prostora, već postojećih hotela manjeg kapaciteta, te bi se samim tim jedan takav objekat probio u vrh ponude i tako privukao i mogućnost dolaska većeg broja posetilaca ne samo u svoj prostor već i u sam grad. Prvano-imovinski gledano, kao i tehnički, apartmani i sobe se vremenom mogu pretvoriti u klasične stambene prostore manjih kvadratura koji su uvek tražene nekretnine te ih kao takve prometovati i sigurno sebi omogućiti i takav vid zarade...Cena ove odlične i profitabilne investicije iznosi 267.800e, za dogovor! Sve dodatne informacije možete dobiti na tel.069-112-17-24 ili 069-23-25-577.

1/2 •  583 m²  • 8 ara

267.800€ 459.35€/m²