Novogradnja

Novogradnja

Ukupno je pronađeno: 1036 oglasa
Sortiraj oglase po:

Stanovi U Novogradnji Tesla Palace Kragujevac

Lokacija: Bubanj, Stari grad, Kragujevac

Ulica: Kragujevac
-U prodaji agencije Heroldo, stanovi u novogradnji u prestižnom stambeno poslovnom kompleksu Tesla Palace u Kragujevcu -Sam kompleks Tesla Palace se prostire na 32.000 m2, nalazi se u najelitijoj zoni Kragujevca, u naselju Bubanj, preko puta Pravnog i Ekonomskog fakulteta, Palate pravde i Instituta za matične ćelije , na 1 km od centra grada - Kompleks Tesla Palace je prvi kondominijum, na ovim prostorima i zamišljen je tako da budućim stanarima, porodicama i poslovnim ljudima, svojim bogatim dodatnim sadržajima pruži apsolutni komfor življenja, mir ,kao i da ispuni sva očekivanja po pitanju udobnosti. - Ceo kompleks se sastoji iz četiri lamele, sa dva posebna ulaza, u svakom ulazu su dva lifta od toga jedan panoramski, -U prodaji je ukupno 278 stambenih jedinica različitih struktura od garsonjera, preko dvosobnih, trosobnih, četvorosobni i penthausa većih površine. -Poslovni deo sadrži 16 lokala različitih kvadratura, orjentisanih ka ulici i ka unutrašnjem delu kompleksa , -Kompleks sadrži i dva nivoa podzemnih garaža, veliki broj parking mesta. -Završetak radova planiran kroz par meseci , najkasnije do februara 2024 godine. Omogućena i kupovina putem stambenih kredita, sa specijalnim uslovima OPT banke. - Jedini kondominijum u ovom delu Srbije sa predviđenim parkom sa igralištem za decu i zatvorenim bazenom, saunom i teretanom.

Soba 2.0  •  Sprat 1/8 •  Kvadratura 76 m²

124.140 € 1655.2 €/m²

2024-07-14

Lux Apartmani Bela Reka - Brzeće

Lokacija: Brzeće, Okolina, Kopaonik

Ulica: Kopaonik
Apartman C002 okrenut je prema Gondoli - ZAPAD Ekskluzivni, odmah useljivi apartmani u srcu turističkog centra Brzeće na Kopaoniku. Glavni ulaz u turistički centar i prilaz polaznoj stanici Gondole Brzeće - Mali Karaman je kroz pasaž samog objekta koji je orijentisan ka glavnoj saobraćajnici sa jedne strane i unutrašnjim delom centra i polaznoj stanici Gondole sa druge strane. Kupovinom apartmana u objektu Apartmani Bela Reka stičete mogućnost korišćenja raznih sadržaja unutar kompleksa koji ga čine konkurentnim na tržištu, pored recepcije sa lobijem tu su i centralni restoran sa caffe barom i baštom, igraonica za decu, mini market, teretana, skijašnica sa toplom vezom do svakog apartmana, uredjenim parkom kao i razni ostali sadržaji. Kao budući vlasnik imate mogućnost organizovanog iznajmljivanje Vašeg apartmana koje obuhvata kompletnu brigu o apartmanu unutar koje je i promocija, rentiranje, čišćenje i održavanje u periodu kada je izdat. U cenu apartmana ulazi: - Ugradni nameštaj ( komplet kuhinja i američki plakar u predsoblju ) - Kompletna rasveta u apartmanu - Grejna tela / Norveški radijatori sa WiFi daljinskom kontrolom Postoji mogućnost i kompletnog opremanja apartmana nameštajem u skladu sa već opremljenim uzornim apartmanima koji se mogu videti na samom objektu. Kupac prvog stana ima pravo na refundaciju PDV-a.

Soba 1.0  •  Sprat PR/4 •  Kvadratura 25 m²

54.890 € 2287.08 €/m²

2024-07-14

Lux Apartmani Bela Reka - Brzeće

Lokacija: Brzeće, Okolina, Kopaonik

Ulica: Kopaonik
Apartman C111 okrenut je prema Gondoli - ZAPAD Ekskluzivni, odmah useljivi apartmani u srcu turističkog centra Brzeće na Kopaoniku. Glavni ulaz u turistički centar i prilaz polaznoj stanici Gondole Brzeće - Mali Karaman je kroz pasaž samog objekta koji je orijentisan ka glavnoj saobraćajnici sa jedne strane i unutrašnjim delom centra i polaznoj stanici Gondole sa druge strane. Kupovinom apartmana u objektu Apartmani Bela Reka stičete mogućnost korišćenja raznih sadržaja unutar kompleksa koji ga čine konkurentnim na tržištu, pored recepcije sa lobijem tu su i centralni restoran sa caffe barom i baštom, igraonica za decu, mini market, teretana, skijašnica sa toplom vezom do svakog apartmana, uredjenim parkom kao i razni ostali sadržaji. Kao budući vlasnik imate mogućnost organizovanog iznajmljivanje Vašeg apartmana koje obuhvata kompletnu brigu o apartmanu unutar koje je i promocija, rentiranje, čišćenje i održavanje u periodu kada je izdat. U cenu apartmana ulazi: - Ugradni nameštaj ( komplet kuhinja i američki plakar u predsoblju ) - Kompletna rasveta u apartmanu - Grejna tela / Norveški radijatori sa WiFi daljinskom kontrolom Postoji mogućnost i kompletnog opremanja apartmana nameštajem u skladu sa već opremljenim uzornim apartmanima koji se mogu videti na samom objektu. Kupac prvog stana ima pravo na refundaciju PDV-a.

Soba 1.0  •  Sprat 1/4 •  Kvadratura 25 m²

54.890 € 2287.08 €/m²

2024-07-14

Lux Apartmani Bela Reka - Brzeće

Lokacija: Brzeće, Okolina, Kopaonik

Ulica: Kopaonik
Apartman C205 okrenut je prema Gondoli - ZAPAD Ekskluzivni, odmah useljivi apartmani u srcu turističkog centra Brzeće na Kopaoniku. Glavni ulaz u turistički centar i prilaz polaznoj stanici Gondole Brzeće - Mali Karaman je kroz pasaž samog objekta koji je orijentisan ka glavnoj saobraćajnici sa jedne strane i unutrašnjim delom centra i polaznoj stanici Gondole sa druge strane. Kupovinom apartmana u objektu Apartmani Bela Reka stičete mogućnost korišćenja raznih sadržaja unutar kompleksa koji ga čine konkurentnim na tržištu, pored recepcije sa lobijem tu su i centralni restoran sa caffe barom i baštom, igraonica za decu, mini market, teretana, skijašnica sa toplom vezom do svakog apartmana, uredjenim parkom kao i razni ostali sadržaji. Kao budući vlasnik imate mogućnost organizovanog iznajmljivanje Vašeg apartmana koje obuhvata kompletnu brigu o apartmanu unutar koje je i promocija, rentiranje, čišćenje i održavanje u periodu kada je izdat. U cenu apartmana ulazi: - Ugradni nameštaj ( komplet kuhinja i američki plakar u predsoblju ) - Kompletna rasveta u apartmanu - Grejna tela / Norveški radijatori sa WiFi daljinskom kontrolom Postoji mogućnost i kompletnog opremanja apartmana nameštajem u skladu sa već opremljenim uzornim apartmanima koji se mogu videti na samom objektu. Kupac prvog stana ima pravo na refundaciju PDV-a.

Soba 1.0  •  Sprat 2/4 •  Kvadratura 25 m²

54.890 € 2287.08 €/m²

2024-07-14

Lux Apartmani Bela Reka - Brzeće

Lokacija: Brzeće, Okolina, Kopaonik

Ulica: Kopaonik
Apartman C304 okrenut je prema Gondoli - ZAPAD Ekskluzivni, odmah useljivi apartmani u srcu turističkog centra Brzeće na Kopaoniku. Glavni ulaz u turistički centar i prilaz polaznoj stanici Gondole Brzeće - Mali Karaman je kroz pasaž samog objekta koji je orijentisan ka glavnoj saobraćajnici sa jedne strane i unutrašnjim delom centra i polaznoj stanici Gondole sa druge strane. Kupovinom apartmana u objektu Apartmani Bela Reka stičete mogućnost korišćenja raznih sadržaja unutar kompleksa koji ga čine konkurentnim na tržištu, pored recepcije sa lobijem tu su i centralni restoran sa caffe barom i baštom, igraonica za decu, mini market, teretana, skijašnica sa toplom vezom do svakog apartmana, uredjenim parkom kao i razni ostali sadržaji. Kao budući vlasnik imate mogućnost organizovanog iznajmljivanje Vašeg apartmana koje obuhvata kompletnu brigu o apartmanu unutar koje je i promocija, rentiranje, čišćenje i održavanje u periodu kada je izdat. U cenu apartmana ulazi: - Ugradni nameštaj ( komplet kuhinja i američki plakar u predsoblju ) - Kompletna rasveta u apartmanu - Grejna tela / Norveški radijatori sa WiFi daljinskom kontrolom Postoji mogućnost i kompletnog opremanja apartmana nameštajem u skladu sa već opremljenim uzornim apartmanima koji se mogu videti na samom objektu. Kupac prvog stana ima pravo na refundaciju PDV-a.

Soba 1.0  •  Sprat 3/4 •  Kvadratura 25 m²

54.890 € 2287.08 €/m²

2024-07-14

Lux Apartmani Bela Reka - Brzeće

Lokacija: Brzeće, Okolina, Kopaonik

Ulica: Kopaonik
Apartman C018 okrenut je prema prilaznom putu - ISTOK Ekskluzivni, odmah useljivi apartmani u srcu turističkog centra Brzeće na Kopaoniku. Glavni ulaz u turistički centar i prilaz polaznoj stanici Gondole Brzeće - Mali Karaman je kroz pasaž samog objekta koji je orijentisan ka glavnoj saobraćajnici sa jedne strane i unutrašnjim delom centra i polaznoj stanici Gondole sa druge strane. Kupovinom apartmana u objektu Apartmani Bela Reka stičete mogućnost korišćenja raznih sadržaja unutar kompleksa koji ga čine konkurentnim na tržištu, pored recepcije sa lobijem tu su i centralni restoran sa caffe barom i baštom, igraonica za decu, mini market, teretana, skijašnica sa toplom vezom do svakog apartmana, uredjenim parkom kao i razni ostali sadržaji. Kao budući vlasnik imate mogućnost organizovanog iznajmljivanje Vašeg apartmana koje obuhvata kompletnu brigu o apartmanu unutar koje je i promocija, rentiranje, čišćenje i održavanje u periodu kada je izdat. U cenu apartmana ulazi: - Ugradni nameštaj ( komplet kuhinja i američki plakar u predsoblju ) - Kompletna rasveta u apartmanu - Grejna tela / Norveški radijatori sa WiFi daljinskom kontrolom Postoji mogućnost i kompletnog opremanja apartmana nameštajem u skladu sa već opremljenim uzornim apartmanima koji se mogu videti na samom objektu. Kupac prvog stana ima pravo na refundaciju PDV-a.

Soba 1.0  •  Sprat PR/4 •  Kvadratura 32 m²

68.090 € 2196.45 €/m²

2024-07-14

Stanovi U Izgradnji Jednosoban Tip 5

Lokacija: Centar, Grad, Jagodina

Ulica: Jagodina
Stanovi u izgradnji na par minuta od gradskog jezgra, lokacija koja u potpunosti odgovara modernom načinu života. Stanovi su tipskog karaktera od prvog do šestog sprata. Veoma blizu svih gradskih institucija, omogućava Vam da bez korišćenja vozila završavate sve Vaše obaveze. Sa druge strane udaljeni ste samo par minuta od Vivo šoping centra, Akva parka kao i parka Đurđevo brdo. A opet lokacija koja je pomerena od gradske gužve, što će Vam pružiti mirna i tiha poslepodneva i večeri, kad treba odmoriti od svih dnevnih napora sa kojim se svi u današnje vreme susrećemo. Spoljni zidovi: - Zorka Šabac, klimablok - Stiropor 12cm - Demit Fasada - Dekorativni paneli u dezenu drveta Stolarija: Prozori Rehau Synego 80mm sa Maco okovom. Šestokomorni profili sa tri dihtung gume i tri stakla punjena argonom, sa aluminijumskim roletnama. Kretanje kroz zgradu: - 3 brza KLEEMANN lifta Zvučna izolacija plafona: - Završna podna obloga - Cementni estrih - Parna brana - Kamena vuna 5cm - AB masivna ploča 20cm, Knauf akusto vuna, Knauf Zvučna izolacija zidova: - Pregradni zid između dva stana: Akusto blok 20cm, Knauf akustok vuna 5cm, Knauf. Armirani beton, 20cm, Knauf akustok vuna 5cm, Knauf Grejanje i Hlađenje: - svaki stan ima zasebni gasni kotao - Nema skrivenih dodatnih troškova za grejanje - Moguće je izabrati podno ili radijatorsko grejanje - Svaki stan poseduje sopstveni klima uređaj Podovi: - TARKETT parket, opciono je moguće oblagati podove i keramikom. Povraćaj PDV/a. Sigurna investicija!! Ne čekajte, nazovite nas za više informacija. 035/8-222-441 065/8-222-442

Soba 1.0  •  Sprat 1/6 •  Kvadratura 40 m²

57.870 € 1483.85 €/m²

2024-07-14

Stanovi U Izgradnji Jednosoban Tip 3

Lokacija: Centar, Grad, Jagodina

Ulica: Jagodina
Stanovi u izgradnji na par minuta od gradskog jezgra, lokacija koja u potpunosti odgovara modernom načinu života. Stanovi su tipskog karaktera od prvog do šestog sprata. Veoma blizu svih gradskih institucija, omogućava Vam da bez korišćenja vozila završavate sve Vaše obaveze. Sa druge strane udaljeni ste samo par minuta od Vivo šoping centra, Akva parka kao i parka Đurđevo brdo. A opet lokacija koja je pomerena od gradske gužve, što će Vam pružiti mirna i tiha poslepodneva i večeri, kad treba odmoriti od svih dnevnih napora sa kojim se svi u današnje vreme susrećemo. Spoljni zidovi: - Zorka Šabac, klimablok - Stiropor 12cm - Demit Fasada - Dekorativni paneli u dezenu drveta Stolarija: Prozori Rehau Synego 80mm sa Maco okovom. Šestokomorni profili sa tri dihtung gume i tri stakla punjena argonom, sa aluminijumskim roletnama. Kretanje kroz zgradu: - 3 brza KLEEMANN lifta Zvučna izolacija plafona: - Završna podna obloga - Cementni estrih - Parna brana - Kamena vuna 5cm - AB masivna ploča 20cm, Knauf akusto vuna, Knauf Zvučna izolacija zidova: - Pregradni zid između dva stana: Akusto blok 20cm, Knauf akustok vuna 5cm, Knauf. Armirani beton, 20cm, Knauf akustok vuna 5cm, Knauf Grejanje i Hlađenje: - svaki stan ima zasebni gasni kotao - Nema skrivenih dodatnih troškova za grejanje - Moguće je izabrati podno ili radijatorsko grejanje - Svaki stan poseduje sopstveni klima uređaj Podovi: - TARKETT parket, opciono je moguće oblagati podove i keramikom. Povraćaj PDV/a. Sigurna investicija!! Ne čekajte, nazovite nas za više informacija. 035/8-222-441 065/8-222-442

Soba 1.0  •  Sprat 1/6 •  Kvadratura 40 m²

57.681 € 1479 €/m²

2024-07-14

Savski Venac, Belgrade Waterfront - Bw Sensa, 220M2 - No Commission For The Buyer!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Sensa
Savski venac, Belgrade Waterfront - BW Sensa - NO COMMISSION FOR THE BUYER! 5.0, 220m2 (terrace 34m2), 8/8, central heating, lift, air conditioning, phone line, intercom, garage Luxurious PENTHOUSE in BW Sensa building with the living area of 220m2 and a terrace of 34m2. It's located in the Park District of Belgrade Waterfront, in the fourth row from the river and in the immediate vicinity of the Sava park, the Art Center and the future metro station. BW Sensa is an eight-story residential building in the Elements complex. The proximity of greenery, sports fields, playgrounds, the river, shops, restaurants, as well as the city's business centers makes this building ideal for family living. On the ground floor of the neighboring building, BW Lumia, is a kindergarten with a separate entrance, while there is also a school nearby. Along with the purchase of the apartment, the purchase of a garage space at the price od 23.400 euros is mandatory. Apartments of differnt structures can be bought in the same building at suitable prices. There is an entrance lobby with a reception and security in the building, separate room with mailboxes and two-level underground garage. The apartment has an open kitchen concept, terrace with high windows, multi-layered wooden floor in rooms. Tiles are on the bathroom floor and walls and in the kitchen floor. Bathroom is equipped with sanitaryware, built-in shower with glass screen and acrilic bathtubs. There is multi-split air-conditioning system. There is an interior landscaped yard for tenants, with a rest area. Future tenants will need a minut walk to the Sava park, two minutes walk to the Sava Promenade and Galerija shopping mall, five minutes walk to the Sava Square and future metro station, seven minutes walk to the Savamala urban district and fifteen minutes drive to Nikola Tesla airport. Building licence Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licence no. 5148)

Soba 5.0  •  Sprat 8/8 •  Kvadratura 220 m²

765.888 € 3481.31 €/m²

2024-07-14

Savski Venac, Belgrade Waterfront - Bw Quartet 4, 138M2 - No Commission For The Buyer!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Quartet 4
Savski venac, Belgrade Waterfront - BW Quartet 4 - NO COMMISSION FOR THE BUYER! 4.0, 138m2 (terrace 8m2), 5/9, central heating, lift, air conditioning, phone line, intercom, garage A luxurious three-bedroom in the BW Quartet 4 building with the living area of 130m2 and a terrace of 8m2. It's located in the Park District of Belgrade Waterfront, next to the Sava park, between Savska and Luka Celovica Trebinjca street, in the fourth row from the river and in the immediate vicinity of the Palace of Justice. BW Quartet 4 is a nine-story residential building in the Park District. The proximity of greenery, sports fields, playgrounds, the river, shops, restaurants, as well as the city's business centers makes this building ideal for family living. Along with the purchase of the apartment, the purchase of a garage space at the price od 23.400 euros for a standard one, or 34.200 euros for a double one is mandatory. Apartments of differnt structures can be bought in the same building at suitable prices. There is an entrance lobby with a reception and two-level underground garage. The apartment has an open kitchen concept, terrace with high windows, multi-layered wooden floor in rooms. Tiles are on the bathroom floor and walls and in the kitchen floor. Bathroom is equipped with sanitaryware, built-in shower with glass screen. There is multi-split air-conditioning system. There is an interior landscaped yard for tenants, with a rest area. Future tenants will need a minut walk to the Sava Square, future metro station and the Sava park, two minutes walk to the Sava Promenade, to the Belgrade Tower and Galerija shopping mall, seven minutes walk to the Savamala urban district and fifteen minutes drive to Nikola Tesla airport. Building licence Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licence no. 5148)

Soba 4.0  •  Sprat 5/9 •  Kvadratura 138 m²

532.888 € 3861.51 €/m²

2024-07-14

Savski Venac, Belgrade Waterfront - Bw Nika, 111M2 - No Commission For The Buyer!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Nika
Savski venac, Belgrade Waterfront - BW Nika - NO COMMISSION FOR THE BUYER! 4.0, 111m2 (terrace 10m2), 16/18, central heating, lift, air conditioning, phone line, intercom, garage A Luxurious three-bedroom apartment for sale in the BW Nika building with the living area of 101m2, a terrace of 10m2. It's an extraordinary location near the Sava Square, the Sava Park and the Sava river. Additionally, the BW Apollo Sport Centre, swimming pool and SPA are located in the inner courtyard and the metro station is in close proximity where the first two underground lines will intersect. The exterior of BW Nika is simple, modern and urban, consisting of three cascading blocks of different heights. The interior of the building and the apartments themselves are equally modern. Along with the purchase of the apartment, the purchase of a garage space at the price od 25.000 euros is mandatory. Apartments of differnt structures can be bought in the same building at suitable prices. There is an entrance lobby with a reception and security in the building, a separate room with mailboxes, a pet station, a baby stroller storage, along with the garbage disposal shoot, as well as two-level underground garage with the bike storage. The apartment has an open kitchen concept, multi-layered wooden floor in rooms. Floor-to-ceiling windows are in every room and wall-to-wall windows in living rooms. Tiles are on the bathroom floor and walls and in the kitchen floor. Bathroom is equipped with sanitaryware, built-in shower with glass screen and acrilylic bathtubs. There is a centralized air-conditioning and heating system. Future tenants will have direct exit to the Sava's Park, they will need two minutes walk to the Sava Promenade, The Sava river, the Belgrade Tower, Galerija shopping mall, the Sava Square, as weel as to the future metro station, seven minutes walk to the Savamala urban district and fifteen minutes drive to Nikola Tesla airport. Building licence Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licence no. 5148)

Soba 4.0  •  Sprat 16/18 •  Kvadratura 111 m²

463.888 € 4179.17 €/m²

2024-07-14

Savski Venac, Belgrade Waterfront - Bw Bella, 40M2 - No Commission For The Buyer!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Bella
Savski venac, Belgrade Waterfront - BW Bella - NO COMMISSION FOR THE BUYER! 0.5, 40m2 (terrace 8m2), 2/20, central heating, lift, air conditioning, phone line, intercom, garage, swimming pool Luxurious studio apartment in BW Bella building, in prestigious location, near Belgrade Tower, Promenada, Gallery shopping mall and the new luxurious pedestrain zone, with the direct access to the river bank and park. The 20-storey BW Bella represents a unique combination of an active and relaxed lifestyle, perfectly embodying the essence of the DOLCE VITA philosophy. The building hosts an expansive inner courtyard, envisioned as a vast park outfitted with an array of amenities: a playground for children, a fountain, serene spots for resting beneath trees and a pergola, a jogging track, and a lush greenery. The facade is simple yet modern and urban ripple reflecting character corresponding to Belgrade Tower and whole city skyline with mirror effect to the sky. Owing to the terraced contour of the building, wide terraces and full heighted windows ensure the abundance of daylight and unparalleled views in all apartments. Varieties of apartment plans that include an open-kitchen concept – from studios to four-bedroom units – allow potential owners to choose a living space that fully suits their needs. The biggest benefit, in addition to the location itself and the unique vistas, are the continuous and fully covered terraces, which, in addition to the great view, improve the building's acoustic parameters. As an extra convenience, BW Bella has a direct connection to the 20-metre swimming pool, with all the accompanying facilities and spa. The swimming pool is located in the adjacent building and can be accessed through the underground garage or by a pleasant walk through the park between the two buildings. The pool is surrounded by greenery and faces the street and the inner courtyard. Along with the purchase of the apartment, the purchase of a garage space is mandatory. Apartments of different structures can be bought in the same building at appropriate prices. Completion date: Sep 2027 There is an entrance lobby with a reception and security in the building, a separate room with mailboxes, space for baby strollers on the ground floor, a station for pets, as well as underground garage with the bike storage. The apartment has an open kitchen concept, multi-layered wooden floor in rooms. Floor-to-ceiling windows are in every room. Porcelain tiles are on the bathroom floor and walls and in the kitchen floor. Bathroom is equipped with sanitaryware, built-in shower with glass screen. There is a " converter"air-conditioning system for heating/cooling and vertical waste duct. The future tenants will have direct connection to swimming pool, they will need one minute walk to Promenade and Sava river, one minute walk to the Gallery shopping mall and to Sava Park, five minutes walk to Sava Square and the future metro station, seven minutes walk to Savamala urban district, fifthteen minutes drive to Nikola Tesla airport. Building license. Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licence no. 5148)

Soba 0.5  •  Sprat 2/20 •  Kvadratura 40 m²

201.888 € 5047.2 €/m²

2024-07-14

Savski Venac, Beograd Na Vodi - Queen's Park Residences, 141M2

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Queen's Park Residences
Savski venac, Beograd na vodi - Queen's Park Residences 3.0, 141m2 (dve terase 23m2), 8/8, CG, lift, telefon, interfon, garaža Trostrano orijentisan luksuzni trosobni stan na poslednjem spratu zgrade BW QUEEN’S PARK RESIDENCES sa izuzetnim pogledima, u raskošnom zelenom okruženju. Za život kao iz bajke. BW QUEEN’S PARK RESIDENCES je locirana uz Savski park, između ulica Vožda Đorđa Stratimirovića i Luke Ćelovića Trebinjca, u blizini buduće metro stanice. Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garažnog mesta po ceni od 25.000 evra. U istoj zgradi mogu se kupiti stanovi različite strukture po odgovarajućim cenama. Rok završetka radova: maj 2025. Karakteristike: ulazni lobi sa recepcijom i obezbeđenjem, posebna prostorija sa poštanskim sandučićima, sistem za odlaganje smeća, podzemna garaža na dva nivoa, koncept otvorene kuhinje, balkon sa visokim prozorima, višeslojni drveni pod u sobama, pločice na podu i zidovima u kupatilu i podu u kuhinji, kupatilo opremljeno sanitarijama, ugradna tuš kabina sa staklenim paravanom, multi-split sistem klimatizacije. Pogodnosti: privatno uređeno dvorište sa zelenilom i prostorom za odmor, sa direktnom vezom sa Sava parkom, Sava park sa sadržajima za rekreaciju i igru, kafići, restorani, maloprodaja i usluge u prizemlju, Savska promenada sa celogodišnjim aktivnostima. Udaljenosti: direktna veza sa Savskim parkom, dva minuta hoda do Savskog šetališta, dva minuta hoda do Kule Beograd, dva minuta hoda do Galerije, dva minuta hoda do buduće metro stanice i Savskog trga, sedam minuta hoda do gradskog okruga Savamala, petnaest minuta vožnje do beogradskog aerodroma Nikola Tesla. BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA! Plan otplate: 7 rata tokom izgradnje sa 0% kamate! Građevinska dozvola. Agent Jasna Jakovljević: 061/65-62-127 (licenca br.5148)

Soba 3.0  •  Sprat 8/8 •  Kvadratura 141 m²

602.888 € 4275.8 €/m²

2024-07-14

Savski Venac, Beograd Na Vodi - Bw King's Park Residence, 153M2 - Penthaus - Bez Provizije Za Kupce!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw King's Park Residence
Savski venac, Beograd na vodi - BW King's Park Residence - PENTHAUS - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE! 4.0, 153m2 (terasa 16m2), 15/15, CG, lift, klima, telefon, interfon, garaža U ponudi izuzetan četvorosobni penthaus u zgradi BW King's Park Residence. Stan karakteriše veoma prostrana dnevna zona otvorenog koncepta, dok je noćna zona sa pripadajućim spavaćim sobama, garderoberima i kupatilima potpuno prostorno odvojena. Ovaj luksuzni penthaus karakterišu terase sa prelepim pogledom ka Savskom trgu i starom jezgru grada i prostiru se dužinom stana. Plan otplate: 7 rata tokom izgradnje sa 0% kamate! BW King's Park je petnaestospratnica smeštena u izuzetno zelenom okruženju između Savskog parka i uređenog unutrašnjeg dvorišta namenjenog stanarima. Nalazi se na izuzetnoj lokaciji, između Bulevara Vudroa Vilsona i ulice Luke Ćelovića Trebinjca, u trećem redu zgrada oko reke. Ovakva mikro lokacija se retko sreće u urbanom okruženju. Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na par koraka od svog stana imaju prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije prevoza. Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garažnog mesta po ceni od 25.000e. U istoj zgradi mogu se kupiti stanovi različitih struktura po odgovarajućim cenama. Očekivani rok za završetak radova je maj 2025.godine. U zgradi postoji lobi sa recepcijom i obezbeđenjem, prostorija za prijem pošte, podzemna garaža na dva nivoa. U stanu je koncept otvorene kuhinje, a terasa je sa visokim prozorima. U sobama je višeslojni parket. Pločice su na zidovima i podu kupatila, kao i na podu kuhinje. Kupatilo je opremljeno sanitarijama, tuš kabina je sa staklenim zidovima. U stanu je ugrađen multi-split sistem klimatizacije, pri čemu spoljne jedinice imaju dekorativne maske. Stanari na raspolaganju imaju unutrašnje uređeno dvorište za stanare, sa delom za odmor. Stanari će imati direktan izlaz na Savski park, biće im potrebno dva minuta hoda do Sava Promenade, Kule Beograd, TC Galerije, do buduće stanice metroa, sedam minuta hoda do Savamale, petnaest minuta vožnje do aerodroma. Građevinska dozvola. Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licenca br.5148)

Soba 4.0  •  Sprat 15/15 •  Kvadratura 153 m²

611.888 € 3999.27 €/m²

2024-07-14

Savski Venac, Beograd Na Vodi - Bw Perla, 115M2 - Prestižna Lokacija - Bez Provizije Za Kupce!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Perla
Savski venac, Beograd na vodi - BW Perla - PRESTIŽNA LOKACIJA - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE! 3.0, 115m2 (terasa 15m2), 13/25, CG, lift, klima, telefon, interfon, garaža, bazen Luksuzan trosoban stan u zgradi BW Perla, stambene površine 100m2 sa pripadajućom terasom od 15m2, sa dvostranom orijentacijom i prekrasnim bočnim ogledom na reku i oklolinu. Svako zrno bisera priča je za sebe, jedinstven dar prirode koji oplemenjuje život. Poput otisaka prstiju, ne postoje dva identična bisera, baš kao što je jedinstven i naš život i način na koji odlučimo da ga proživimo. Dobro došli u BW Perlu, jedinstveni odraz vašeg života za sva vremena. Plan otplate: 7 rata tokom izgradnje sa 0% kamate! Na prvoklasnoj lokaciji uz reku, sa direktnim izlazom na Sava Promenadu i uz Kulu Beograd, zgrada BW Perla biće novi simbol grada. U njenoj neposrednoj blizini su zgrade BW Terraces i BW Riviera. Impresivna zgrada sa 25 spratova ima ideano okruženje za zdrav i aktivan život. Stanari će imati na raspolaganju širok izbor pogodnosti, uključujući i wellness centar sa bazenom, teretanom i spa prostorom. U blizini su i rekreativni sadržaji na otvorenom - biciklističke staze kroz ceo projekat, 700 metara dugačka džoging staza oko Savskog parka, teretana pod vedrim nebom i brojne mogućnosti za šetnju i vožnju rolera. Oni koji više vole opuštanje u mirnom okruženju, uživaće u uređenom unutrašnjem dvorištu sa fontanom koja ih zaklanja od javnih prostora. Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garažnog mesta po ceni od 38.000 evra. U istoj zgradi mogu se kupiti stanovi različitih struktura po odgovarajućim cenama. Očekivani rok završetka radova je novembar 2025. godine. U zgradi postoji lobi sa recepcijom i obezbeđenjem, odvojena prostorija sa poštanskim sandučićima, stanica za čišćenje kućne ljubimaca, ostava za dečija kolica, sistem za odlaganje smeća, kao i podzemna garaža na dva nivoa sa parkingom za bicikle. U stanu je koncept otvorene kuhinje, u sobama je višeslojni drveni pod. Prozori su od poda do plafona u svakoj prostoriji i od zida do zida u dnevnim sobama. Na zidovima i podu kupatila su pločice, kao i na podu kuhinje. Kupatilo je opremljeno sanitarijama. Poseduje tuš kabinu sa staklenim paravanom i akrilnu kadu. U stanu su ugrađeni centralizovani sistemi klimatizacije i grejanja, potpuno nezavisni od javnih objekata. Budući stanari imaće direktnu vezu sa Savskim šetalištem i rekom Savom, kao i Kulom Beograd, biće im potrebno četiri minuta hoda do TC Galerija, pet minuta hoda do gradskog okruga Savamala, deset minuta hoda do Savskog trga i buduće metro stanice i petnaest minuta vožnje do aerodroma Nikola Tesla. Građevinska dozvola. Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licenca br.5148)

Soba 3.0  •  Sprat 13/25 •  Kvadratura 115 m²

704.888 € 6129.46 €/m²

2024-07-14

Savski Venac, Beograd Na Vodi - Bw Echo, 86M2 - Dvostrano Orijentisan - Bez Provizije Za Kupce!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Echo
Savski venac, Beograd na vodi - BW Echo - DVOSTRANO ORIJENTISAN - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE! 3.0, 86m2 (terasa 5m2), 1/8, CG, lift, klima, telefon, interfon, garaža Luksuzan dvosoban stan, dvostrano orijentisan, u zgradi BW Echo površine 81m2 sa pripadajućom terasom od 5m2, u Park distriktu Belgrade Waterfront-a, u četvrtom redu zgrada oko reke, a u neposrednoj blizini Savskog parka, Art centra Ložionice i buduće metro stanice. Plan otplate: 7 rata tokom izgradnje sa 0% kamate! Zgrada BW Echo je osmospratna zgrada i pripada Elements kompleksu Park distrikta. Blizina zelenila, sportskih terena, igrališta, reke, prodavnica, restorana, kao i gradskih poslovnih centara čini ovu zgradu idealnom za porodično stanovanje. U prizemlju zgrade istog kompleksa, BW Lumia, smešten je vrtić sa odvojenim ulazom, dok se u blizini nalazi i škola. Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garažnog mesta po ceni od 23.400e. U istoj zgradi mogu se kupiti stanovi različitih struktura po odgovarajućim cenama. Očekivani rok za završetak radova je avgust 2025.godine. Karakteristike: ♦ Lobi sa recepcijom i obezbeđenjem, prostorija za prijem pošte, podzemna garaža na dva nivoa ♦ Koncept otvorene kuhinje, terasa sa visokim prozorima, višeslojni parket u sobama ♦ Pločice na zidovima i podu kupatila, i na podu kuhinje ♦ Kupatilo opremljeno sanitarijama, tuš kabina sa staklenim zidovima ♦ Mulitisplit sistem klimatizacije ♦ Unutrašnje uređeno dvorište za stanare, sa delom za odmor. Razdaljine: ♦ 1 minut hoda do Savskog parka ♦ 2 minuta hoda do Sava Promenade ♦ 2 minuta hoda do Kule Beograd ♦ 2 minuta hoda do Galerije ♦ 5 minuta hoda do Savskog trga i buduće stanice metroa ♦ 7 minuta hoda do Savamale ♦ 15 minuta hoda do aerodroma Građevinska dozvola. Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licenca br.5148)

Soba 3.0  •  Sprat 1/8 •  Kvadratura 86 m²

300.888 € 3498.7 €/m²

2024-07-14

Savski Venac, Beograd Na Vodi - Bw Nota, 139M2 - Trostrano Orijentisan - Bez Provizije Za Kupce!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Nota
Savski venac, Beograd na vodi - BW Nota - TROSTRANO ORIJENTISAN - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE! 4.0, 139m2 (terasa 12m2), 17/17, CG, lift, klima, telefon, interfon, garaža Fantastično pozicioniran, trostrano orijentisan, luksuzan četvorosoban stan u zgradi BW NOTA, ukupne površine 139m² sa i izuzetnim pogledima ka TC Galerija, Kuli Beograd, starom jezgru grada i reci Savi. BW Nota je zgrada smeštena uz glavni bulevar, u drugom redu do reke. Ističe se direktnim pogledom na Galeriju sa zapadne strane, neposrednom blizinom centra kreativne industrije „Ložionica“ na istoku i komšijskim stambenim blokom na severu. BW Nota je više od stambenog kompleksa - ona je svedočanstvo promišljenog dizajna. Njegovi glavni principi su jednostavnost, fleksibilnost i modularnost. Organizaciju prostora karakterišu efikasan raspored, prostorna fluidnost i transparentnost. Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garažnog mesta po ceni od 23.950 evra. U istoj zgradi mogu se kupiti i stanovi različitih struktura po odgovarajućim cenama. Predviđen završetak radova: april 2027. Karakteristike: ♦ Lobi sa recepcijom i obezbeđenjem, prostorija za prijem pošte, stanica za kućne ljubimce ♦ Podzemna garaža na dva nivoa ♦ Koncept otvorene kuhinje, terasa sa visokim prozorima, višeslojni parket u sobama ♦ Pločice na zidovima i podu kupatila, i na podu kuhinje ♦ Kupatilo opremljeno sanitarijama, tuš kabina sa staklenim zidovima, akrilna kada ♦ Mulitisplit sistem klimatizacije pri čemu spoljna jedinica ima dekorativnu masku ♦ Unutrašnje uređeno dvorište sa delom za odmor i dečijim igralištem, kao i malim trgom Razdaljine: ♦ 2 minuta šetnje do TC Galerije ♦ 2 minuta šetnje do multifunkcionalnog centra “Ložionica” ♦ 3 minuta šetnje do buduće stanice metroa ♦ 5 minuta šetnje do Kule Beograd ♦ 5 minuta šetnje do Savskog parka ♦ 5 minuta šetnje do zelene pijace ♦ 6 minuta šetnje do Sava Promenade ♦ 15 minuta vožnje do aerodroma Nikola Tesla Plan otplate: 7 rata tokom izgradnje sa 0% kamate! BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA! Građevinska dozvola. Agent Jasna Jakovljević: 061/65-62-127 (licenca br.5148)

Soba 4.0  •  Sprat 17/17 •  Kvadratura 139 m²

651.888 € 4689.84 €/m²

2024-07-14

Savski Venac, Beograd Na Vodi - Bw Rima, 104M2 - Prekoputa Galerije - Bez Provizije Za Kupce!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Rima
Savski venac, Beograd na vodi - BW Rima - PREKOPUTA GALERIJE - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE! 4.0, 104m2 (terasa 8m2), 7/26, CG, lift, telefon, interfon, garaža U ponudi je izuzetan četvorosoban stan u zgradi BW RIMA, dvostrano orijentisan, sa izuzetnim pogledima ka TC Galerija, Kuli Beograd i reci Savi. “GDE JE ŽIVOT POEZIJA“. BW RIMA se nalazi u drugom redu zgrada od reke, između ulice Luke Ćelovića Trebinjca i Bulevara Vudroa Vilsona, preko puta multiofunkcionalnog centra “Ložionica”. Visoka slobodnostojeća zgrada, “cik-cak” osnove obezbeđuju višestruku orijentaciju stanova, a dvostruki hodnici sa malim brojem stanova po spratu stvaraju osećaj potpune intime. Plan otplate: 7 rata tokom izgradnje sa 0% kamate! Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garažnog mesta po ceni od 23 900 eura. U istoj zgradi mogu se kupiti i stanovi različitih struktura po odgovarajućim cenama. Karakteristike: ♦ Lobi sa recepcijom i obezbeđenjem, prostorija za prijem pošte, stanica za kućne ljubimce, ♦ Podzemna garaža na dva nivoa, ♦ Koncept otvorene kuhinje, terasa sa visokim prozorima, višeslojni parket u sobama, ♦ Pločice na zidovima i podu kupatila, i na podu kuhinje, ♦ Kupatilo opremljeno sanitarijama, tuš kabina sa staklenim zidovima, akrilna kada, ♦ Mulitisplit sistem klimatizacije gde spoljna jedinica ima dekorativnu masku, ♦ Unutrašnje uređeno dvorište sa delom za odmor i dečijim igralištem, kao i malim trgom. Razdaljine: ♦ 2 minuta šetnje do Galerije ♦ 2 minuta šetnje do multifunkcionalnog centra “Ložionica” ♦ 3 minuta šetnje do buduće stanice metroa ♦ 5 minuta šetnje do Kule Beograd ♦ 5 minuta šetnje do Savskog parka ♦ 5 minuta šetnje do zelene pijace ♦ 6 minuta šetnje do Sava Promenade ♦ 15 minuta vožnje do aerodroma Nikola Tesla BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE! Građevinska dozvola. Agent Jasna Jakovljević: 061/65-62-127 (licence no. 5148)

Soba 4.0  •  Sprat 7/26 •  Kvadratura 104 m²

376.888 € 3623.92 €/m²

2024-07-14

Savski Venac, Beograd Na Vodi - Bw Victoria, 67M2 - Sofisticiran Život Pored Reke - Bez Provizije Za Kupce!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Victoria
Savski venac, Beograd na vodi - BW Victoria - SOFISTICIRAN ŽIVOT PORED REKE - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE! 2.0, 67m2 (terasa 5m2), 1/16, CG, lift, klima, telefon, interfon, garaža, bazen Luksuzan trosoban stan u zgradi BW Victoria, površine 62m2 sa pripadajućom terasom od 5m2. Plan otplate: 7 rata tokom izgradnje sa 0% kamate! Za sve osnovne dnevne potrepštine, stanari će imati na raspologanju kafiće, restorane, maloprodajne i usluge u prizemlju. Za zdravo telo i duh 24/7, vaš novi dom dolazi sa jedinstvenim sadržajima koji se nalaze na trećem spratu - spa i wellness centrom sa zatvorenim bazenom i modernom teretanom, kao i svlačionicama sa tuševima. Residents Club, koji se nalazi u istoj zoni, obezbeđuje zajednički prostor isključivo za stanare zgrade. Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garažnog mesta po ceni od 42.000 evra. U istoj zgradi mogu se kupiti stanovi različitih struktura po odgovarajućim cenama. Očekivani rok za završetak radova je oktobar 2026.godine. Karakteristike: ♦ Ulazni lobi sa recepcijom i obezbeđenjem, odvojena prostorija sa sandučićima, stanica za kućne ljubimce, kolica za bebe i skladište za bicikle, zajedno sa otvorom sistema za odlaganje smeća ♦ Parking na pet nivoa (dva ispod i tri iznad zemlje) sa stanicama za punjenje električnih vozila ♦ Koncept otvorene kuhinje, višeslojni drveni pod u sobama ♦ Podovi od granitne keramike na podu i zidovima kupatila, i podu u kuhinji ♦ Kupatilo opremljeno sanitarijama, ugrađena tuš kabina sa staklenim paravanom ♦ Centralizovani sistemi klimatizacije i grejanja Stanari zgrade BW Victoria imaju prednost neposrednog pristupa poluprivatnom uređenom dvorištu sa bujnim zelenilom i prostorom za opuštanje. Udaljenosti: ♦ Direktna veza sa Savskim šetalištem i rekom Savom ♦ 2 minuta hoda do Savskog trga i buduće metro stanice ♦ 3 minuta hoda do Sportskog centra ♦ 4 minuta hoda do Kule Beograd ♦ 4 minuta hoda do Savskog parka ♦ 4 minuta hoda do državne osnovne škole i vrtića ♦ 5 minuta hoda do tržnog centra Galerija ♦ 15 minuta vožnje do aerodroma Nikola Tesla Građevinska dozvola. Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licenca br.5148)

Soba 2.0  •  Sprat 1/16 •  Kvadratura 67 m²

339.888 € 5072.96 €/m²

2024-07-14