Prodaja kuća Sombor

Prodaja kuća Sombor

Pogledaj veliki izbor kuća za prodaju na lokaciji Sombor. Na sajtu Čuvarkuća pronađi oglas koji ti najviše odgovara. U filterima možeš selektovati odgovarajuću strukturu i druge važne parametre pretrage. Kuće koji ti budu odgovarali, kliki na srce i sačuvaj oglas.

Ukupno je pronadjeno: 109 oglasa
Sortiraj oglase po:

Sombor

Centar, Grad, Sombor

KUĆA! Centar,prvi krug ulica do Venca,NESVAKIDAŠNJA ponuda,na velikom placu koji je uredjen kao park sa višegodišnjim rastinjem,cvetnim vrtom,baštom,uvucena,nalazi se trosobna kuča veličine 148m2,prizemna,novija,modernog koncepta,kavalitetne gradje,sa opremom koja je u tom momentu pratila tredove,spremna i opremnljena za život.U dnevnom boravku na koji se nadovezuje trpezarija i kuhinja postavljene su mermerne ploče,drugi deo kuče je u parketu,drvena stolarija,slovenački vakum prozori,neobično kupatilo sa staklenim prizmama,...Kroz kuću je ugradjeno etažno grejanje na gas,ali sve ostale mogućnosti grejanja postoje.Samu kuću dodatno krasi prelepa velika terasa gde se sa visine pruža pogled prema dvorištu,mir,zelenilo,prostor za odmor,igranje dece,i mogucnost prilgodjavanja dela terena za sve aktivnosti na otvorenom.Na plac velicine 1618m2,ulazi kroz kolski ulaz,poploćan,koji vodi ka garaži,u jednom smeru,a u drugom se može prici i manjem posebnom stambenom objektu,od 66m2,kao dvosobnom stanu,sa terasom od 20m2,pogodnom za starije članove porodice,za najam,za poslovni prostor.Ideja vlsnika je da se ovaj deo može posebno prodati kao zasebno uknjižena nekretnine po ceni od 39.000e.Sobzirom na postojanje više stambenih objekata kao i nekoliko pomoćnih objekata vodilo se računa o posebnim meračima struje,gasa,vode.Frontalno širok plac,vrlo neobićno s obzirom na lokaciju dozvoljava budućim vlasnicima razne mogućnosti preuredjenja,malo truda,da bi se zadržala lepota uredjenog parka,skriveno od pogleda,i da bi se uživalo u porodičnoj oazi,takodje kompletan objekat moće poslućiti i kao poslovni prostor ili spojiti život i posao na jednom mestu.

4.5  •  214 m²  • 16 ara

185.500€ 866.82€/m²

Sombor

Centar, Grad, Sombor

KUĆA! Centar,prvi krug ulica,do pešačke zone,a u okviru Venca,JEDINSTVENA nekretnina i po svom istoriskom značaju ali i po samom kvalitetu i uređenju,spoj modernog,funkcionalnog ali izvornog karaktera ove kuće-Kuća je radjena iz temelje kao nova,po izgledu spolja kompletno je zadržala zahtevan nekadašnji izgled,unutar tih zidina nalazi se moderno i vrlo funkcionalno porodično gnezdo.Osmišljena da bude u funkciji petosobne kuće,gde bi svaki član porodice imao svoj prostor kao i dodatni prostor za goste,te veliki dnevni boravak,sa trpezarijom kao centralni deo kuće.Sobe su rasporedjena što u prizemlju,dnevna soba i jedna od spavaćih i u potkrovlju,svaka etaža ima svoje kupatilo,terasu sa prelepim pogledom na dvorište.Sva oprema u kući je viskog kvaliteta.od ulaznh vrata,dvokrilnih,sa staklenim panelima,do spoljne stolarije sa vakum staklom punjenim argonom kao toplotna i zvučna izolacija,preko hrastovog parketa,hrastvog stepeništa u boji mahagonije,što daje posebnu toplinu celom ambijetnu,velux krovni prozori zadnjih generacija i naravno keramika domeće proizvodnje najviše klase.Sve ovo sadržano je u 236m2,i sve rečeno se prepoznaje na forografijama.Ulazak kolima kao i parking je ukviru ajnfot ulaza,odakle se ide i do samog vrta,vrlo intimnog,ogradjenog i nameštenog terasnim i drugim baštenskim nameštajem i opremom kao mesto za druženje sa porodicom i prijateljima.Vlasnici kuće su za sebe učunili da kuća bude maximalno i toplotno,ali i kada je u pitanju hladjene energetski efikasna,izolovana sa više strana različitim izolacionim materijalima,te je utoršak, sada,elektične energije na koju se trenutno pokreće etažno grejanje više nego minimalan.Budućim vlasnicima ostaje da se opredele za način grejanja koji njima odgovara,gas je uveden,a uvek ostaju i sve ostale opcije.Ovaj PRELEPI prosotor za život nalazi se na 310m2 placa,na mestu gde sa prozora vidite "glavnu ulicu",blizu škole,blizu nekoliko vrtića,gde za osnovne potrebe života ne koristie auto,gde ste na na korak od svih gradskih dešavanja...JEDINSTVENA PONUDA!

5.0  •  PR/1 •  192 m²  • 3 ara

216.500€ 1127.6€/m²

Sombor

Sombor

KUĆA ! Sombor je grad istorije i grad sa dušom, a ta duša sačuvana je u svim njegovim znamenitostima, jedna od njih je i kuća znatno uvučena u poređenju sa ostalim kućama u ulici koju su nekada zvali Bajski put, a ispred nje se nalazi lepo uređen omanji park, okružen ogradom od kovanog gvožđa koju je 1874 godine za porodičnu kuću izgradio poznati Somborski trgovac, crkveni tutor somborske Svetođurđevske crkve i ktitor kapelice Vaznesenja Gospodnjeg kraj salaškog naselja Milčići (tzv. „Šaponjske vodice“). Godine 1906, nju je kupio drugi vlasnik i dogradio dva krila kuće čime je ona dobila svoj igled, koji je pocetkom 20tih godina dvadesetog veka pripao sadašnjim vlasnicima. Pravougaona osnova ovog lepog prizemnog petosobnog zdanja prepoznatljiva je po isturenom i bogato izrezbarenom drvenom tremu (verandi) sa elementima rustike, te sa zastakljenom terasom do koje vodi kameno stepenište. Zidana od mešanog materijala, osnove 296m2, kuća nema posebno arhitektonsko stilsko obeležje što je čini jedinstvenom. Oba krila, sa dva donekle isturena dela, su obložena drvetom, a fasada ima četiri pravougaona prozora. Iznad središnjeg drvenog trema i iznad oba kućna krila, nalaze se omanji izrezbareni drveni zabati sa istaknutim vrhom. Kućni plac, sa vrtom prostire se na 4356m2, u parku ima pedesetak vrsta, sorti i klonova raznog drveća i žbunja. Najlepša je Tisa stara preko 100 godina. Gotovo trećina zelenila su četinari kao što su Beli bor, Kedar, Pančićeva omorika, Tisa, Smreka, Tuja itd. Od lišćara su zastupljeni Bođoši, Lipe, Crveni kesten, Javor kao i Rute, Hibiskusi, Jasmin... Vrt oko kuće je danas donekle izmenjen, ali su kuća i ograda ostali istovetni kao i pre jednog stoleća. Cena za ovu istorijski značajnu nekretninu je 1.250.000e. U obzir dolazi i zamena za poljoprivredno zemljište, stanovi u Somboru i Novom sadu, kao i ostali vidovi dogovora.

4/4 •  296 m²  • 44 ara

1.250.000€ 4222.97€/m²