Prodaja kuća Vranje

Prodaja kuća Vranje

Pogledaj veliki izbor kuća za prodaju na lokaciji Vranje. Na sajtu Čuvarkuća pronađi oglas koji ti najviše odgovara. U filterima možeš selektovati odgovarajuću strukturu i druge važne parametre pretrage. Kuće koji ti budu odgovarali, kliki na srce i sačuvaj oglas.

Ukupno je pronadjeno: 24 oglasa
Sortiraj oglase po:

Vranje

Raška, Grad, Vranje

Na prodaju prelepa kuća novije gradnje u naselju Raška/ Vranje Kuća se nalazi na placu površine 5,1 ari. Površina kuće u osnovi je 125 m2, u gabaritu 220m2. Kuća je na dva nivoa, prizemni deo - boravišni i spavaći deo na spratu. Prizemlje: Sastoji se od ulaznog predsoblja, iz kojeg je komunikacija sa svim prostorijama, dnevno- trpezarijskog boravka sa kuhinjom, dve spavaće sobe i kupatila. Kamin koji ovom delu kuće daje posebnu draž. Sprat je po strukturi petosoban: 4 spavaće sobe + soba ostava/garderober, kupatilo. Grejanja: toplotna pumpa. U dvorištu se nalazi kao poseban deo garaža (legalizovana) Ograđeno dvorište/ kovano gvožđe. Kuća ne zahteva dodatna ulaganja, kompletno je sređena; stolarija je PVC, izolacija/ fasada, lepo uređeno dvorište. Ukoliko govorimo o prednostima lokacije ove nekretnine, to svakako jeste što se nalazi u zoni izvan gradske gužve i buke, te pruža prijatnu atmosferu za mirno porodično stanovanje. CENA: 99.000 EUR Broj u registru posrednika: 848 *Politika poslovanja Heroldo nekretnina jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, vec približnu lokaciju nepokretnosti. Kuća je legalizovana sa upotrebnom dozvolom, svojina privatna 1/1, tako da garantujemo brzu i nesmetanu kupovinu. Mogućnost kupovine na kredit. Agencija nudi usluge kompletne pripreme dokumentacije za apliciranje kod poslovne banke. Ukoliko želite da pogledate kuću na licu mesta sa našim agentom, ili imate dodatnih pitanja u vezi ove ili neke druge nekretnine iz naše ponude, slobodno nas kontaktirajte za više infromacija i dogovor. 063/8440014 065/8440014 069/3440014 017/420991

4/2 •  220 m²  • 5 ara

99.000€ 450€/m²

Vranje

Gornja Čaršija, Grad, Vranje

Na prodaju kuća u naselju Gornja Čaršija. Kuća se nalazi na placu površine 5,14 ari. Sastoji od podruma, prizemlja i sprata. Površina kuće u osnovi je 93 m2. Prizemlje ima strukturu trosobnog stana. Sastoji se od ulaznog hodnika, iz kojeg je komunikacija sa svim prostorijama, dnevno- trpezarijskog boravka sa kuhinjom, dve spavaće sobe i kupatila. Sprat je po strukturi trosoban stan, funkcionalnog rasporeda prostorija: ulazni hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe i kupatilo. Grejanja je na struju i pelet (2 kotla) Pored ove kuće, nalazi se i pomoćni objekat površine 84 m2, sa nadstrešnicom. Kuća ne zahteva dodatna ulaganja, kompletno je sređena; stolarija je drvena, na podu je parket, u prizemlju i parket i brodski pod, lepo uređeno dvorište, kao i pomoćna kuća. Ukoliko govorimo o prednostima lokacije ove nekretnine, to svakako jeste što se nalazi u zoni minimalnog zagađenja, izvan gradske gužve i buke, na putu prema brdu Pržar, te pruža prijatnu atmosferu za mirno porodično stanovanje. CENA: 118.000 EUR Rg.br 848 *Politika poslovanja Heroldo nekretnina jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, vec približnu lokaciju nepokretnosti. Kuća je legalizovana u katastru nepokretnosti, svojina privatna 1/1, tako da garantujemo brzu i nesmetanu kupovinu. Mogućnost kupovine na kredit uz dobijanje upotrebne dozvole. Agencija nudi usluge kompletne pripreme dokumentacije za apliciranje kod poslovne banke. Ukoliko želite da pogledate kuću na licu mesta sa našim agentom, ili imate dodatnih pitanja u vezi ove ili neke druge nekretnine iz naše ponude, slobodno nas kontaktirajte za više infromacija i dogovor. 063/8440014 065/8440014 069/3440014 017/420991 ili lično u agenciji u ul. IVE LOLE RIBARA 13/1 u Vranju !!! KUPAC NE PLAĆA USLUGE AGENCIJE !!!

3/2 •  180 m²  • 5 ara

118.000€ 655.56€/m²

Vranje

Vranje

U prilici smo da Vam ponudimo jedinstvenu nekretninu kakvih nema puno u ponudi, u mirnom i porodičnom okruženju. Ova porodična kuća nalazi se u blizini OŠ „Dositej Obradović“ van gradske buke okružena zelenilom na placu ukupne površine od 6,5 ari gde je svaki deo dvorišta uređen sa pažnjom. Sama porodična kuća je spratnosti PR+1, projektovana na 4 nivoa, ukupne površine 355 m2. . Na prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak iz dva nivoa sa izlazom na trem i dvorište, trpezarija, kuhinja i kupatilo. U okviru prizemlja se nalazi i garaža sa ostavom i kotlarnicom. Na spratu se nalazi luksuzni salon (granit, stubovi od spatulata, izlaz na terasu) kupatilo, 4 spavaće sobe, od kojih je jedna glavna sa velikom terasom i tremom. . U celoj kući je aluminijumska stolarija. Na podovima je kombinacija granita i laminata, kao i kvalitetne italijanske keramika. Kuća je novijeg datuma i jako je kvalitetno građena (siporeks blok, demit fasada, stiropor 10cm). U dvorištu ispred kuće nalaze se pomoćni objekti ( letnja kuhinja i velika šupa, lepo uređene). U dvoristu je izvedena struja, voda i odvod vode koji je predvidjen za izgradnju bazena. U kući je izvedena kompletna instalacija za grejanje (bez radijatora). Kuća je uknjižena u katastru nepokretnosti, vlasništvo 1/1, i trenutno je u postupku legalizacije. CENA: 210.000 EUR Ag.provizija 2%, Rg.br 848 *Politika poslovanja Heroldo nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, vec približnu lokaciju nepokretnosti. Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi ove nekretnine, ili želite da zakažete termin razgledanja, slobodno nas kontaktirajte: 0638440014, 0693440014, Ive Lole Ribara 13/1, gde možete pogledati više fotografija, i dobiti više informacija o ovoj nekretnini.

4.0  •  6/2 •  355 m²  • 7 ara

210.000€ 591.55€/m²