Prodaja kuća Ralja Sopot Beograd

Pogledaj veliki izbor kuća za prodaju na lokaciji Ralja. Na sajtu Čuvarkuća pronađi oglas koji ti najviše odgovara. U filterima možeš selektovati odgovarajuću strukturu i druge važne parametre pretrage. Kuće koji ti budu odgovarali, kliki na srce i sačuvaj oglas.

Ukupno je pronadjeno: 2 oglasa
Sortiraj oglase po:

Kolarčeva

Ralja, Sopot, Beograd

Agencijski ID: 80563, 12a, prizemna, struja, terasa, uknjižen, nov, u izgradnji, fasada nova, garaza, dvorište/bašta, cela. Mir i privatnost, čist vazduh, šuma je iza .Za opuštanje, odmor i rekreaciju. PRELEP KRAJOLIK 180°, NA PUT,BRDAŠCE, KOJIM IDE VOZ, ŽELEZNIČKA STANICA RALJA, POLJA, LIVADE. Kuća sa građ. dozvolom na: 93,54m2 neto, bruto 112,90m2, Garaža 30kvm,kuća 56m2+14m2 terasa. Struja-trofazna i voda-gradska, su priključeni.Asfalt do kuće. Građevinska dozvola je iz 2021 godine. Septička jama je sagrađena. Izvedena, vodovodna, kanalizaciona instalacija,u kući. Ostali su zanatski radovi. Mogu se formirati, jedna spavaća soba a i još jedna po potrebi,kao i galerija. Potrebno je ograditi, sobu, i kupatilo, gipsane ploče, izolacija od drveta i, ili, gipsanih ploča, podna obloga, laminat parket, keramika, sanitarije u kupatilu, ograda na terasi i ograda za stepenice. Iznos je, od 10.000 do 15.000€,za kompletno opremanje. Najveći obim radova je završen, sečenje drveća, ravnanje terena, izrada dva potporna, noseća zida(sa kontra tegovima). Zemljište je stabilno, stenivito. Voda je gradska, Sopot. Ima i privatnost a ima i komšija. 27 km od Beograda. Ostalo je 90% mineralne vune, od materijala, koji je u ceni. Oko 2km od Ralje, kafane kod Moše, mesare. Put je vojni ka radaru,a od njega, skretanje ka kući. Zimi se čisti. Da se sada kupi plac i izvedu svi ovi radovi, sa plaćenim taksama za EDB i vodovod, potrošili bi skoro ovaj iznos novca, na koji je oglašen. Treba još i vreme od par meseci da se ovo sagradi. Budući vlasnik će po svom ukusu da izabere,podne obloge , boje, sanitarije, unutrašnju stolariju, po sopstvenoj želj. Agent Dimitrije.

3.0  •  94 m²

69.900€ 743.62€/m²

Rada Jovanovića

Ralja, Sopot, Beograd

Agencijski ID: 86227, 8a, spratna, pr +1+ ptk, struja, kanalizacija, terasa, uknjižen, nov, ulaz dobar, novogradnja, fasada nova, parking, dvorište/bašta, cela. Ekološka kuća, cigla(debeli, spoljni zidovi) drvo, aluminijum. 800m od centra Ralje. Autobusko stajalište, dve linije. Dom zdravlja, škola, aman prodavnica. Ukršta se osam vrsta vetrova. Bez ulaganja. Useljivi odmah. Od temelja, preko zidova, fasade i krova, kuća je u bez ulaganja, sledećih 20 godina. Prizemlje, kuhinja, dnevni boravak izlaz na verandu i dvorište. Drugi deo je master soba, sa kupatilom, i tehnička soba gde je kotao za eg, nov, štedljiv. Na prvom polunivou, su dve spavaće sobe, garderober, kupatilo. Sledrći nivo, je dvosoban stan sa dnevnim boravkom izlaz na terasu i master soba sa kupatilom. Poslednji polu nivo, dve spavaće sobe , kupatilo, ostava, garderober.. Uknjiženo je na osnovu koja je 108kvm. Kanalizacija je Septička jama, gradska voda. Etažno grejanje, voda se greje do 50°C. Svaki radijator ima termo glavu. U potkrovlju izolacija je 40cm mineralna vuna. Ima gromobran.Pored kuće je i gas. Postavljena je, tako da je čist istok-zapad, sever-jug. Osigurana je na 120.000 €, sledećih 5 godina. Prodaje se sa stvarima(komplet kuhinja, sedeće i spavaće garniture). Pored puta koji se zimi čisti. Prvi komšija je na oko 150metara,divni ljudi, starosedeoci. Mala fontana u dvorištu. Plac je ravan. Pet linija prevoza,stanica na 20 metara od kuće. Cena nije fiksna. Agent Dimitrije.

280 m²

114.900€ 410.36€/m²