Prodaja stanova Beograd na vodi Savski venac Beograd

Ukupno je pronađeno: 68 oglasa
Sortiraj oglase po:

Savski Venac, Belgrade Waterfront - Bw King's Park Residence, 64M2 - No Commission For The Buyer!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw King's Park Residence
Savski venac, Belgrade Waterfront - BW King's Park Residence - NO COMMISSION FOR THE BUYER! 2.0, 64m2 (terrace 14m2), VPR/15, central heating, lift, air conditioning, phone line, intercom, garage, garden A Luxurious one-bedroom apartment for sale in BW King's Park Residence building with the living area of 50m2, a terrace of 14m2 and a private yard (garden) of 5m2 in a beautiful green environment. The garden is separated from the apartment, but it's free of charge and belongs to the apartment exclusively. BW King's Park Residence is a fiftheen-story building situated next to Sava's Park, between street Bulevar Vudroa Vilsona and the new road parallel to the Sava's street, in the third row of buildings from the river. The building is located in a peaceful and lush green evironment, between the Sava's Park and a well-maintained interior courtyard intended for tenant. Such a micro-location is rarely found in a urban environment. In addition to recreation and leisure facilities, such as a jogging track, multifunctional sports field, picnic area and innovative children's playground in the Sava Park, tenants will have shops, restaurants and cafes on the ground floor of the building, as well as a school and a kindergarten, just a few steps away. Along with the purchase of the apartment, the purchase of a garage space at the price od 25.000 euros is mandatory. Apartments of differnt structures can be bought in the same building at suitable prices. There is an entrance lobby with a reception and security in the building, separate room with mailboxes and two-level underground garage. The apartment has an open kitchen concept, terrace with high windows, multi-layered wooden floor in rooms. Tiles are on the bathroom floor and walls and in the kitchen floor. Bathroom is equipped with sanitaryware, built-in shower with glass screen. There is a multi-split air-conditioning system with a decorative mask of external unit. There is an interior landscaped yard for tenants, with a rest area. Future tenants will have direct exit to the Sava's Park, they will need two minutes walk to the Sava Promenade and Galerija shopping mall, as weel as to the future metro station, seven minutes walk to the Savamala urban district and fifteen minutes drive to Nikola Tesla airport. Building licence Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licence no. 5148)

Soba 2.0  •  Sprat VPR/15 •  Kvadratura 64 m²

307.888 € 4810.75 €/m²

2024-07-16

Savski Venac, Beograd Na Vodi - Bw Sensa, 220M2 - Bez Provizije Za Kupce!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Sensa
Savski venac, Beograd na vodi - BW Sensa - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE! 5.0, 220m2 (terasa 34m2), 8/8, CG, lift, klima, telefon, interfon, garaža Luksuzni petosoban stan u zgradi BW Sensa površine 220m2 sa pripadajućom terasom od 34m2, u Park distriktu Belgrade Waterfront-a, u četvrtom redu zgrada oko reke, a u neposrednoj blizini Savskog parka, Art centra i buduće metro stanice. Zgrada BW Sensa je osmospratna zgrada i pripada Elements kompleksu Park distrikta. Blizina zelenila, sportskih terena, igrališta, reke, prodavnica, restorana, kao i gradskih poslovnih centara čini ovu zgradu idealnom za porodično stanovanje. U prizemlju susedne zgrade, BW Lumia, smešten je vrtić sa odvojenim ulazom, dok se u blizini nalazi i škola. Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garažnog mesta po ceni od 23.400e. U istoj zgradi mogu se kupiti stanovi različitih struktura po odgovarajućim cenama. Očekivani rok za završetak radova je avgust 2025.godine. U zgradi postoji lobi sa recepcijom i obezbeđenjem, prostorija za prijem pošte, podzemna garaža na dva nivoa. U stanu je koncept otvorene kuhinje, a terasa je sa visokim prozorima. U sobama je višeslojni parket. Pločice su na zidovima i podu kupatila, kao i na podu kuhinje. Kupatilo je opremljeno sanitarijama. Poseduje tuš kabinu sa staklenim zidovima i akrilnu kadu. U stanu je ugrađen multi-split sistem klimatizacije. Zgrada poseduje unutrašnje uređeno dvorište za stanare, sa delom za odmor. Budućim stanarima biće potrebno minut hoda do Savskog parka, dva minuta hoda do Sava Promenade, Kule Beograd, TC Galerije, pet minuta hoda do Savskog trga i do buduće stanice metroa, sedam minuta hoda do Savamale, petnaest minuta vožnje do aerodroma. Građevinska dozvola. Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licenca br.5148)

Soba 5.0  •  Sprat 8/8 •  Kvadratura 220 m²

765.888 € 3481.31 €/m²

2024-07-16

Savski Venac, Beograd Na Vodi - Bw Quartet 4, 138M2 - Bez Provizije Za Kupce!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Quartet 4
Savski venac, Beograd na vodi - BW Quartet 4 - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE! 4.0, 138m2 (terasa 8m2), 5/9, CG, lift, klima, telefon, interfon, garaža Luksuzan četvorosoban stan u zgradi BW Quartet 4 površine 130m2 sa pripadajućom terasom od 8m2, u Park distriktu Belgrade Waterfront-a, pored Savskog parka, između Savske i ulice Luke Ćelovića Trebinjca, u četvrtom redu zgrada oko reke, u neposrednoj blizini Palate pravde. Zgrada BW Quartet 4 je devetospratna zgrada u Park okrugu. Blizina zelenila, sportskih terena, igrališta, reke, prodavnica, restorana, kao i gradskih poslovnih centara čini ovaj objekat idealnim za porodični život. Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garažnog mesta po ceni od 23.400e za standardno, odnosno, 34.200e za duplo garažno mesto. U istoj zgradi mogu se kupiti stanovi različitih struktura po odgovarajućim cenama. Očekivani rok za završetak radova je april 2025.godine. U zgradi postoji lobi sa recepcijom i podzemna garaža na dva nivoa. U stanu je koncept otvorene kuhinje, a terasa je sa visokim prozorima. U sobama je višeslojni parket. Pločice su na zidovima i podu kupatila, kao i na podu kuhinje. Kupatilo je opremljeno sanitarijama. Poseduje tuš kabinu sa staklenim zidovima i akrilnu kadu. U stanu je ugrađen multi-split sistem klimatizacije. Zgrada poseduje unutrašnje uređeno dvorište za stanare, sa delom za odmor. Budućim stanarima biće potrebno minut hoda do Savskog trga, do buduće stanice metroa i Savskog parka, dva minuta hoda do Sava Promenade, Kule Beograd, TC Galerije, sedam minuta hoda do Savamale, petnaest minuta vožnje do aerodroma. Građevinska dozvola. Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licenca br.5148)

Soba 4.0  •  Sprat 5/9 •  Kvadratura 138 m²

532.888 € 3861.51 €/m²

2024-07-16

Savski Venac, Beograd Na Vodi - Bw Nika, 111M2 - Bez Provizije Za Kupce!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Nika
Savski venac, Beograd na vodi - BW Nika - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE! 4.0, 111m2 (terasa 10m2), 16/18, CG, lift, klima, telefon, interfon, garaža Luksuzan četvorosoban stan u zgradi BW Nika površine 101m2 sa pripadajućom terasom od 10m2. Zgrada BW Nika se nalazi na izvanrednoj lokaciji u blizini Savskog trga, Sava parka i reke Save. U unutrašnjem dvorištu se nalazi BW Apollo Sport Centar koji sadrži bazen sa tuševima i SPA. U neposrednoj blizini je buduća stanica metroa gde će se ukrštati dve podzemne linije. Eksterijer BW Nike je jednostavan, moderan i urban, i sastoji se od tri kaskadna bloka različite visine. Enterijer zgrade i sami stanovi su podjednako moderni. Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garažnog mesta po ceni od 25.000e. U istoj zgradi mogu se kupiti stanovi različitih struktura po odgovarajućim cenama. Očekivani rok za završetak radova je novembar 2025.godine. U zgradi postoji lobi sa recepcijom i obezbeđenjem, prostorija za prijem pošte, stanica za čišćenje kućnih ljubimaca, ostava za dečija kolica, sistem za odlaganje smeća, podzemna garaža na dva nivoa sa parkingom za bicikle. U stanu je koncept otvorene kuhinje, u sobama je višeslojni drveni pod. Pločice su na zidovima i podu kupatila, kao i na podu kuhinje. Prozori su od poda do plafona u svakoj prostoriji, dok su u dnevnoj sobi i od zida do zida. Kupatilo je opremljeno sanitarijama. Poseduje tuš kabinu sa staklenim zidovima i akrilnu kadu. U stanu je ugrađen centralizovani sistem klimatizacije i grejanje. Budući stanari će imati direktnu vezu sa Savskim parkom, biće potrebno dva minuta hoda do Savskog šetališta i reke Save, do Kule Beograd, do TC Galerija, Savskog trga i buduće metro stanice, sedam minuta hoda do gradskog okruga Savamala, a na svega petnaest minuta vožnje do aerodroma Nikola Tesla. Građevinska dozvola. Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licenca br.5148)

Soba 4.0  •  Sprat 16/18 •  Kvadratura 111 m²

463.888 € 4179.17 €/m²

2024-07-16

Beograd Na Vodi - Bw Bella, 40M2 - Bez Provizije Za Kupce!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Bella
Beograd na vodi - BW Bella - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE! 0.5, 40m2 (terasa 8m2), 2/20, CG, lift, klima, telefon, interfon, garaža, bazen Lusuzan studio u zgradi BW Bella, stambene površine 32.48m2 sa pripadajućom terasom od 7.87m2. Nalazi se na prestižnoj lokaciji u blizini Kule Beograd, Sava Promenade, TC Galerije i nove luksuzne pešačke zone, uz direktan pristup rečnoj obali u parku. Dvadesetospratnica BW Bella predstavlja jedinstveni sklop aktivnog i lagodnog životnog stila, potpuno u skladu sa konceptom DOLCE VITA. Zgrada ima unutrašnje dvorište zamišljeno kao ogroman park koji obuhvata različite sadržaje: dečije igralište, fontanu, mesta za odmor ispod drveća i pergola, stazu za trčanje, kao i raznovrsno zelenilo. Fasada je jednostavnog, ali modernog i urbanog talasastog izgleda, koja se uklapa u karakter okruženja Kule Beograd i gradske panorame, sa efektom ogledala prema nebu. Zahvaljujući terasastom obliku zgrade, široke terase i visoki prozori u svim stanovima omogućavaju da stan obiluje dnevnim svetlom i jedinstvenim pogledima. Kao dodatnu pogodnost, BW Bella poseduje direktnu vezu sa bazenom od 20 metara, uz sve prateće sadržaje i SPA. Bazen se nalazi u susednoj zgradi i može mu se pristupiti kroz podzemnu garažu ili prijatnom šetnjom kroz park između dva objekta. Bazen je okružen zelenilom i okrenut prema ulici i unutrašnjem dvorištu. Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garažnog mesta. U istoj zgradi mogu se kupiti i stanovi različitih struktura po odgovarajućim cenama. Predviđen rok završetka radova je septembar 2027. godine. U zgradi postoji lobi sa recepcijom i obezbeđenjem, odvojena prostorija za prijem pošte, prostorija za odlaganje dečijih kolica u prizemlju, stanica za kućne ljubimce, kao i podzemna garaža sa parkingom za bicikle. U stanu je koncept otvorene kuhinje, u sobama je višeslojni drveni pod. Pločice su na zidovima i podu kupatila, kao i na podu kuhinje. Prozori su od poda do plafona. Kupatilo je opremljeno sanitarijama. Poseduje ugradnu tuš kabinu sa staklenim paravanom. U stanu je ugrađen "Converter" sistem klimatizacije za grejanje/hlađenje, kao i vertikalni odvod za otpad. Budući stanari imaće direktnu vezu sa bazenom, minut hoda do Sasvkog šetališta i reke Save, minut hoda do TC Galerija, pet minuta hoda do Savskog trga i buduće metro stanice, sedam minuta hoda do Savamale, petnaest minuta vožnje do aerodroma Nikola Tesla. Građevinska dozvola. Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licenca br.5148)

Soba 0.5  •  Sprat 2/20 •  Kvadratura 40 m²

201.888 € 5047.2 €/m²

2024-07-16

Savski Venac, Beograd Na Vodi - Queen's Park Residences, 141M2

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Queen's Park Residences
Savski venac, Beograd na vodi - Queen's Park Residences 3.0, 141m2 (two terraces 23m2), 8/8, central heating, lift, phone line, intercom, garage BW QUEEN’S PARK RESIDENCES is located next to Sava Park, in between Vozd Djordje Stratimirovic St. and Luke Ćelovića Trebinjca St., in proximity to the future metro station. With the purchase of an apartment, the purchase of garage space at the price of €25,000 (VAT included) is mandatory. Estimated completion date: May 2025 Characteristics: entrance lobby with reception and security, separate room with mailboxes, garbage disposal system, two-level underground garage, open kitchen concept, balcony with high windows, multi-layered wooden floor in rooms, tiles on the bathroom floor and walls, and the kitchen floor, bathroom equipped with sanitaryware, built-in shower with glass screen, multi-split air conditioning system. Leisure: private landscaped courtyard with greenery and relaxation area, with connection with Sava Park, Sava Park with recreational leisure and playing facilities, cafes, restaurants, retail, and services on the ground floor, Sava Promenada with all-year activities. Distances: direct connection to Savski Park, two minutes walk to Sava Promenade, two minutes walk to Belgrade Tower, two minutes walk to the Gallery, two minutes walk to the future metro station and Sava Square, seven minutes walk to Savamala urban district, fifteen minutes drive to Belgrade Nikola Tesla airport There is NO COMMISSION for the buyer! PAYMENT PLAN: 7 installments during construction with 0% INTEREST RATE. Building license. Agent Jasna Jakovljević: 061/65-62-127 (licenca br.5148)

Soba 3.0  •  Sprat 8/8 •  Kvadratura 141 m²

602.888 € 4275.8 €/m²

2024-07-16

Savski Venac, Belgrade Waterfront - Bw King's Park Residence, 153M2 - Penthouse - No Commission For The Buyer!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw King's Park Residence
Savski venac, Belgrade Waterfront - BW King's Park Residence - PENTHOUSE - NO COMMISSION FOR THE BUYER! 4.0, 153m2 (terrace 16m2), 15/15, central heating, lift, air conditioning, phone line, intercom, garage A Luxurious three-bedroom penthouse for sale in the BW King's Park Residence building. The apartment boasts a spacious living area along with two terraces. It is nestled in a beautiful green enviroment, providing residents with a serene and picturesque living experience. Payment plan: 7 installments during construction with 0% interest rate! BW King's Park Residence is a fiftheen-story building situated next to Sava's Park, between street Boulevard Vudro Vilson and the new road parallel to the Sava's Street, in the third row of buildings from the river. The building is located in a peaceful and lush green evironment, between the Sava's Park and a well-maintained interior courtyard intended for tenants. Such a micro-location is rarely found in an urban environment. In addition to recreation and leisure facilities, such as a jogging track, multifunctional sports field, picnic area and innovative children's playground in the Sava Park, tenants will have shops, restaurants and cafes on the ground floor of the building, as well as a school and a kindergarten, just a few steps away. Along with the purchase of the apartment, the purchase of a garage space at the price od 25.000€ (vat included) is mandatory. Apartments of differnt structures can be bought in the same building at suitable prices. There is an entrance lobby with a reception and security in the building, separate room with mailboxes and two-level underground garage. The apartment has an open kitchen concept, terrace with high windows, multi-layered wooden floor in rooms. Tiles are on the bathroom floor and walls and in the kitchen floor. Bathroom is equipped with sanitaryware, built-in shower with glass screen. There is a multi-split air-conditioning system with a decorative mask of external unit. There is an interior landscaped yard for tenants, with a rest area. Future tenants will have direct exit to the Sava's Park, they will need two minutes walk to the Sava Promenade and Galerija shopping mall, as weel as to the future metro station, seven minutes walk to the Savamala urban district and fifteen minutes drive to Nikola Tesla airport. Building licence Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licence no. 5148)

Soba 4.0  •  Sprat 15/15 •  Kvadratura 153 m²

611.888 € 3999.27 €/m²

2024-07-16

Savski Venac, Belgrade Waterfront - Bw Perla, 115M2 - A Reflection For All Times - No Commission For The Buyer!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Perla
Savski venac, Belgrade Waterfront - BW Perla - A REFLECTION FOR ALL TIMES - NO COMMISSION FOR THE BUYER! 3.0, 115m2 (terrace 15m2), 13/25, central heating, lift, air conditioning, phone line, intercom, garage, swimming pool A Luxurious two bedroom apartment in the BW Perla building. The apartment features 100m2 living area and 15m2 terrace with double orientation and a beautiful side view of the river and the sorrounding area. Every pearl is a story for itself, a uniqiue of nature that embellishes life. Like fingerprints, there are no two identical pearls, just as unique is our life and way we decide to live it. Welcome to BW Perla, unique reflection of your life for all times. Payment plan: 7 installments during construction with 0% interest rate! Located in a prime location by the river, with direct access to the Sava Promenade and in close proximity to the Belgrade Tower, BW Perla is going to be the new simbol of the city. It's located near several notable buildings, such as BW Terraces and BW Riviera. The impressive 25-story building offers an ideal evironment for a healthy and active lifestyle. Tenants will have a wide range of amenities at their disposal, including a wellness center with a swimming pool, gym and spa area. Outdoor recreational facilities are also conveniently located in the vacinity, such as bike paths throughout the project, a 700 meter jogging path around the Sava Park, an open-air gym and numerous opportunities for walking and rollerblading. For those who prefer a peaceful environment, the landscaped inner courtyard with a fountain provides a serene escape from public spaces. Along with the purchase of the apartment, the purchase of a garage space at the price od 38.000 euros is mandatory. Apartments of differnt structures can be bought in the same building at suitable prices. Estimated completion date is november 2025. There is an entrance lobby with a reception and security in the building, separate room with mailboxes, pet station, a baby stroller storage, the garbage disposal shoot, along with the two-level underground garage with the bike storage. The apartment has an open kitchen concept, multi-layered wooden floor in rooms. Floor-to-ceiling windows are in every room and wall-to-wall windows in living rooms. Tiles are on the bathroom floor and walls and in the kitchen floor. Bathroom is equipped with sanitaryware, built-in shower with glass screen and acrilic bathtubs. There are centralized air-conditioning and heating systems, completely independent from public facilities. Future tenants will have direct access to the Sava Promenade and Sava river, as well as to the Belgrade Tower, they will need a four minutes walk to the Galerija shopping mall, five minutes walk to the Savamala urban district, ten minutes walk to the Sava Square and the future metro station and fifteen minutes drive to Nikola Tesla airport. Building licence Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licence no. 5148)

Soba 3.0  •  Sprat 13/25 •  Kvadratura 115 m²

704.888 € 6129.46 €/m²

2024-07-16

Savski Venac, Belgrade Waterfront - Bw Echo, 86M2 - Echo Of The Perfect Life - No Commission For The Buyer!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Echo
Savski venac, Belgrade Waterfront - BW Echo - ECHO OF THE PERFECT LIFE - NO COMMISSION FOR THE BUYER! 3.0, 86m2 (terrace 5m2), 1/8, central heating, lift, air conditioning, phone line, intercom, garage A luxurious two-bedroom apartment in the BW Echo building with the living area of 81m2 and a terrace of 5m2. It's located in the Park District of Belgrade Waterfront, n the immediate vicinity of the Sava park, the Lozionica Art Center and the future metro station, in the fourth row from the river, near the Belgrade Tower, with proximity to the riverbank. Payment plan: 7 installments during construction with 0% interest rate! BW Echo is an eight-story residential building in the Elements complex. The proximity of greenery, sports fields, playgrounds, the river, shops, restaurants, as well as the city's business centers makes this building ideal for family living. On the ground floor of the building within the same complex, BW Lumia, is a kindergarten with a separate entrance, while there is also a school nearby. Along with the purchase of the apartment, the purchase of a garage space at the price od €23.400 (VAT included) is mandatory. Apartments of differnt structures can be bought in the same building at suitable prices. Characteristics: ♦ Entrance lobby with reception and security, separate room with mailboxes, two-level underground garage ♦ Open kitchen concept, terrace with high windows, multi-layered wooden floor in rooms ♦ Tiles on the bathroom floor and walls, and the kitchen floor ♦ Bathroom equipped with sanitaryware, built-in shower with glass screen ♦ Multi-split air conditioning system ♦ Interior landscaped yard for tenants, with a rest area Distances: ♦ 1 minute walk to Savski Park ♦ 2 minutes walk to Sava Promenade ♦ 2 minutes walk to Belgrade Tower ♦ 2 minutes walk to the Gallery ♦ 5 minutes walk to Sava’s square and the future metro station ♦ 7 minutes walk to Savamala urban district ♦ 15 minutes drive to Belgrade Nikola Tesla airport Building licence Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licence no. 5148)

Soba 3.0  •  Sprat 1/8 •  Kvadratura 86 m²

300.888 € 3498.7 €/m²

2024-07-16

Savski Venac, Beograd Na Vodi - Bw Nova, 48M2 - Fantastična Ponuda - Bez Provizije Za Kupce!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Nova
Savski venac, Beograd na vodi - BW Nova - FANTASTIČNA PONUDA - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE! 2.0, 48m2 (terasa 4m2), 7/9, CG, lift, telefon, interfon, garaža FANTASTIČNA PONUDA - Luksuzan dvosoban stan u zgradi BW Nova sa prostranom dnevnom zonom sa konceptom otvorenog plana, kupatilom, vešernicom i komfornom spavaćom sobom. Plan otplate: 7 rata tokom izgradnje sa 0% kamate! BW Nova je devetospratnica koja se nalazi u trećem redu zgrada od obale reke Save. Deo je novog stambenog kompleksa sa jugozapadne strane mosta Gazela. Izdužena parcela je oivičena Bulevarima Vojvode Mišića i Vudroa Vilsona i funkcionalno podeljena na nekoliko međusobno povezanih zona, uključujući hotel sa 4 zvezdice, kombinovani objekat zdravstvene i socijalne zaštite i zaštićeni objekat Fabrike papira Milana Vape koji će biti prenamenjen u muzej. BW Nova je koncipirana kao svojevrsno sportsko jezgro. U prizemlju je smeštena teretana koja gleda na zelenu pošumljenu zonu između zgrade i granične ulice i obuhvata poligon za penjanje, opremu za vežbanje na otvorenom i stazu za džoging. Uređeno unutrašnje dvorište je zamišljeno kao veliki park sa bujnim zelenilom i zajedničkim zonama za druženje, opuštanje i igru, a sadrži još i košarkaški teren u punoj veličini, dečje igralište i centralni deo sa velikim drvećem, koje stvara hladovinu i obezbeđuje privatnost od okolnih zgrada. Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garažnog mesta. U istoj zgradi mogu se kupiti i stanovi različitih struktura po odgovarajućim cenama. Očekivani rok završetka radova je jun 2027. Razdaljine: ♦ Neposredna blizina Linijskog parka ♦ 3 minuta šetnje do zelene pijace ♦ 5 minuta šetnje do multifunkcionalnog centra “Ložionica” ♦ 5 minuta šetnje do buduće stanice metroa ♦ 8 minuta šetnje do Sava Promenade ♦ 10 minuta šetnje do Kule Beograd ♦ 10 minuta šetnje do TC Galerije ♦ 30 minuta šetnje do Ade Ciganlije ♦ 15 minuta vožnje do aerodroma Nikola Tesla BEOGRAD NA VODI je uzbudljiv, moderan kompleks mešovite namene koji svima pruža vrhunske mogućnosti za život. Pojedinci, mladi parovi, porodice sa decom i stanari svih uzrasta i interesovanja uživaće u spektakularnim pogledima, uređenim zajedničkim dvorištima, sportskim igralištima, pešačkim i biciklističkim stazama, kao i u neposrednoj blizini dva parka, rečnoj obali, najmodernijim državnim obrazovnim institucijama, novoj zelenoj pijaci, restoranima, kafićima, hotelima i sadržajima za šoping, zabavu i kulturu bez konkurencije bilo gde u regionu. Građevinska dozvola. Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licenca br.5148)

Soba 2.0  •  Sprat 7/9 •  Kvadratura 48 m²

199.888 € 4164.33 €/m²

2024-07-16

Savski Venac, Belgrade Waterfront - Bw Nota, 139M2 - The Melody Of Your Life - No Commission For The Buyer!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Nota
Savski venac, Belgrade Waterfront - BW Nota - The Melody of Your Life - NO COMMISSION FOR THE BUYER! 4.0, 139m2 (terrace 12m2), 17/17, central heating, lift, phone line, intercom, garage Luxurious apartment in BW NOTA building with multi-faceted orientation and exceptional views towards Galerija shopping mall, Belgrade Tower, the old city and the Sava river. BW Nota is a building located along the main boulevard, in the second row to the Sava River. It stands out with a direct view of the Galerija Shopping Centre from the west side, proximity to the center of creative industry “Ložionica” to the east, and the neighboring residential block to the north. BW Nota is more than a residential complex – it is a testimony of thoughtful design. The main principles are simplicity, flexibility, and modularity. Space is organized by efficient layout, space fluidity, and transparency. Along with the purchase of an apartment, the purchase of a garage space at a price of €23,950 (VAT included) is mandatory. Apartments of different structures can be purchased in the same building at suitable prices. Estimated completion date: April 2027 Characteristics: ♦ Entrance lobby with reception and security, separate room with mailboxes, pet station, ♦ Two-level underground garage, ♦ Open kitchen concept, terrace with high windows, multi-layered wooden floor in rooms, ♦ Tiles on the bathroom floor and walls, and the kitchen floor, ♦ Bathroom equipped with sanitaryware, built-in shower with glass screen, acrylic bathtub, ♦ Multi-split air conditioning system where external unit has a decorative mask, ♦ Interior landscaped yard with a rest area and a playground, as well as a small inner square. Distances: ♦ 2 minutes walk to the Gallery shopping mall ♦ 2 minutes walk to multifunctional art center „Lozionica“ ♦ 3 minutes walk to the future metro station ♦ 5 minutes walk to Belgrade Tower ♦ 5 minutes walk to Sava’s Park ♦ 5 minutes walk to the green market ♦ 6 minutes walk to Sava Promenade ♦ 15 minutes drive to Nikola Tesla airport There is NO COMMISSION for the buyer! PAYMENT PLAN: 7 installments during construction with 0% INTEREST RATE. Building license. Agent Jasna Jakovljević: 061/65-62-127 (licenca br.5148)

Soba 4.0  •  Sprat 17/17 •  Kvadratura 139 m²

651.888 € 4689.84 €/m²

2024-07-16

Savski Venac, Belgrade Waterfront - Bw Rima, 104M2 - Where The Life Is Poetry - No Commission For Te Buyer!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Rima
Savski venac, Belgrade Waterfront - BW Rima - WHERE THE LIFE IS POETRY - NO COMMISSION FOR TE BUYER! 4.0, 104m2 (terrace 8m2), 7/26, central heating, lift, phone line, intercom, garage Belgrade Waterfront, a prestigious location, near the Belgrade Tower, with proximity to the riverbank. We are offering a luxurious apartment in BW RIMA building with and exceptional views towards Galerija shopping mall, Belgrade Tower and the Sava river. PAYMENT PLAN: 7 installments during construction with 0% INTEREST RATE. Estimated completion date: May 2027 Along with the purchase of an apartment, the purchase of a garage space at a price of €23,900.00 (VAT included) is mandatory. Apartments of different structures can be purchased in the same building at suitable prices. BW RIMA is located in the second row of buildings from the river, between Luka Ćelovića Trebinjec Street and Woodrow Wilson Boulevard, opposite the multi-functional center "Ložionica". A tall freestanding highrise residential building with a "zig-zag" foundation ensures multiple orientations of the apartments, while double corridors with a small number of apartments per floor create a feeling of complete intimacy. Characteristics: ♦ Entrance lobby with reception and security, separate room with mailboxes, pet station, ♦ Two-level underground garage, ♦ Open kitchen concept, terrace with high windows, multi-layered wooden floor in rooms, ♦ Tiles on the bathroom floor and walls, and the kitchen floor, ♦ Bathroom equipped with sanitaryware, built-in shower with glass screen, acrylic bathtub, ♦ Multi-split air conditioning system where external unit has a decorative mask, ♦ Interior landscaped yard with a rest area and a playground, as well as a small inner square. Distances: ♦ 2 minutes walk to the Gallery shopping mall ♦ 2 minutes walk to multifunctional art center „Lozionica“ ♦ 3 minutes walk to the future metro station ♦ 5 minutes walk to Belgrade Tower ♦ 5 minutes walk to Sava’s Park ♦ 5 minutes walk to the green market ♦ 6 minutes walk to Sava Promenade ♦ 15 minutes drive to Nikola Tesla airport There is NO COMMISSION for the buyer! Building licence. Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licence no. 5148)

Soba 4.0  •  Sprat 7/26 •  Kvadratura 104 m²

376.888 € 3623.92 €/m²

2024-07-16

Savski Venac, Belgrade Waterfront - Bw Victoria, 67M2 - Sofisticated Life By The River - No Commission For The Buyer!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Victoria
Savski venac, Belgrade Waterfront -BW Victoria - SOFISTICATED LIFE BY THE RIVER - NO COMMISSION FOR THE BUYER! 2.0, 67m2 (terrace 5m2), 1/16, central heating, lift, air conditioning, phone line, intercom, garage, swimming pool A luxurious two-bedroom apartment in BW Victoria building, in a prestigious location, near the Belgrade Tower, with direct access to the river bank and park. Payment plan: 7 installments during construction with 0% interest rate! BW Victoria residents have the adventage of immediate access to the semi-private landscapes courtyard with lush greenery and a relaxation area. For all essential daily necessities, residents will benefit from facilities such as cafes, restaurants, retail and services on the ground floor. For a 24/7 healthy body and mind, your new home comes with unique amenities located on the third floor - a spa and wellness center with an indoor swimming pool and a modern gym, as well as changing rooms with showera. The Residents Club, located within the same zone, provides a communal space axclusively for the building' residennts. Along with the purchase of the apartment, the purchase of a garage space is mandatory. Apartments of different structures can be bought in the same building at appropriate prices. Completion date: Oct. 2026 Characteristics: ♦ Entrance lobby with reception and security, separate room with mailboxes, pet station, a baby stroller and bicycle storage, along with the garbage disposal chutes ♦ Five-level car park (two below and three above ground) with electric vehicle charging stations ♦ Open kitchen concept, multi-layered wooden floor in rooms ♦ Floor-to-ceiling windows in every room, wall-to-wall windows in living rooms ♦ Granite ceramic flooring on the bathroom floor and walls, and the kitchen floor ♦ Bathroom equipped with sanitaryware, built-in shower with glass screen ♦ Centralized air-conditioning and heating systems Distances: ♦ Direct connection to Sava Promenade and Sava river ♦ 2 minutes walk to Sava Square and the future metro station ♦ 3 minutes walk to Sports Center ♦ 4 minutes walk to Belgrade Tower ♦ 4 minutes walk to Sava Park ♦ 4 minutes walk to public elementary school and kindergarten ♦ 5 minutes walk to the Gallery shopping mall ♦ 15 minutes drive to Nikola Tesla airport Building license. Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licence no. 5148)

Soba 2.0  •  Sprat 1/16 •  Kvadratura 67 m²

339.888 € 5072.96 €/m²

2024-07-16

Savski Venac, Belgrade Waterfront - Bw Riviera, 153M2 - No Commission For The Buyer!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Riviera
Savski venac, Belgrade Waterfront - BW Riviera - NO COMMISSION FOR THE BUYER! 3.0, 153m2 (terrace 36m2), 20/25, central heating, lift, phone line, intercom, garage, swimming pool Luxurious two bedroom apartment in the BW RIVIERA building – the closest to the river, 117 m2 with a terrace of 36 m2. Belgrade Waterfront, a prestigious location, near the Belgrade Tower, with a direct access to the riverbank. There is NO COMMISSION for the buyer! PAYMENT PLAN: 7 installments during construction with 0% INTEREST RATE. Apart from the perfect surroundings, BW Riviera offers the most luxurious content for the relieved and fulfilled life inside the building itself, with spectacular views and filed with abundance of day light and fresh air. BW Riviera is designed to have more cornered apartments, which are provided with breathtaking open views of the river, Kula Belgrade, city skyline or Kalemegdan, with plenty of sunlight for a perfecta fresco life experience. Wellness and spa centre for residents, featuring reception and juice bar, swimming pool, gym, treatment rooms, saunas and various spa services Private landscaped courtyard with lavish greenery, water features and relaxation area, with direct connection to Sava River and Sava Promenada Sava Park with recreational, leisure and playing facilities, cafes, restaurants, retail and services on the ground floor. BW Riviera also offers apartments from two to five-bedroom units, Including "Sky-villa " exclusive apartments and duplex variants with four bedrooms and penthouse on the top floor with five bedrooms. Along with the purchase of the apartment, the purchase of a garage space at the price of €38,000 (VAT included) is mandatory. Apartments of different structures can be bought in the same building at suitable prices. Estimated completion date: Dec 2025 Characteristics: ♦ Entrance lobby with reception and security, separate room with mailboxes, pet station, a baby stroller storage, along with the garbage disposal shoot ♦ Two-level underground garage with the bike storage ♦ Open kitchen concept, multi-layered wooden floor in rooms, ♦ Floor-to-ceiling windows in every room, wall-to-wall windows in living rooms ♦ Tiles on the bathroom floor and walls, and the kitchen floor ♦ Bathroom equipped with sanitaryware, built-in shower with glass screen, acrilic bathtubs ♦ Centralized air-conditioning and heating systems, completely independent from public facilities ♦ The energy sources based on electricity and gas Floor heating in all bathrooms Distances: ♦ Direct connection to Sava Promenade and Sava river ♦ Direct connectio to Belgrade Tower ♦ 4 minutes walk to the Gallery shopping mall ♦ 5 minutes walk to Savamala urban district ♦ 10 minutes walk to Sava Square and the future metro station ♦ 15 minutes drive to Nikola Tesla airport Building license. Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licence no. 5148)

Soba 3.0  •  Sprat 20/25 •  Kvadratura 153 m²

1.017.888 € 6652.86 €/m²

2024-07-16

Savski Venac, Belgrade Waterfront - Bw Vizia, 69M2 - No Commission For Te Buyer!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Vizia
Savski venac, Belgrade Waterfront - BW Vizia - NO COMMISSION FOR TE BUYER! 3.0, 69m2 (terrace 5m2), 5/9, central heating, lift, phone line, intercom, garage Belgrade Waterfront, a prestigious location, near the Belgrade Tower, with direct access to the Linear park. There is NO COMMISSION for the buyer! PAYMENT PLAN: 7 installments during construction with 0% INTEREST RATE. BW Vizia is a 9-story residential building located in the third row from the Sava riverfront. It is a part of a new complex of mid-rise residential buildings located southwest of the Gazela Bridge and includes a 4-star hotel, the Health and Social Services Building and the Milan Vapa Paper Mill heritage building that will soon to be repurposed to become a museum. The elongated plot is bound by the Vojvoda Misic and Woodrow Wilson Boulevards and functionally divided into several interconnected zones. BW Vizia is envisioned as a sports hub with modern indoor and outdoor sports facilities. The green wooded zone between the building and the bordering street features a bouldering area, outdoor gym equipment and a jogging track. The landscaped inner courtyard has been designed as a large park with lush greenery and common areas for socialising, relaxation and play. It includes a full-size basketball court, a children;s playground, and a central area with large trees that create a shade and enable privacy from the surrounding buildings. Along with the purchase of the apartment, the purchase of a garage space is mandatory. Apartments of different structures can be bought in the same building at appropriate prices. Completion date: 2027 Distances: ♦ Close proximity to the Linear Park ♦ Close proximity to the new Nikola Tesla museum ♦ 3 minutes walk to the Green market ♦ 5 minutes walk to multifunctional art center „Lozionica“ ♦ 5 minutes walk to the future metro station ♦ 8 minutes walk to Sava Promenade ♦ 10 minutes walk to Belgrade Tower ♦ 10 minutes walk to the Gallery shopping mall ♦ 15 minutes drive to Nikola Tesla airport BELGRADE WATERFRONT is an exciting, modern, mixed-use development that provides superb lifestyle opportunities for everyone. Singles, young couples, families with children and residents of all ages and interests will enjoy the spectacular views, landscaped communal gardens, sports facilities, pedestrian and cycling paths, proximity to two parks and the riverfront, modern state education, a new green market, restaurants, cafés, hotels, shopping, entertainment and cultural venues unmatched anywhere in the region. Building license. Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licence no. 5148)

Soba 3.0  •  Sprat 5/9 •  Kvadratura 69 m²

264.888 € 3838.96 €/m²

2024-07-16

Savski Venac, Beograd Na Vodi - Bw Quartet 1, 117M2, Useljiv U Julu - Bez Provizije Za Kupce!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Quartet 1
Savski venac, Beograd na vodi - BW Quartet 1, useljiv u julu - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE! 4.0, 117m2 (terasa 7m2), 1/8, CG, lift, klima, telefon, interfon, garaža Luksuzni četvorosobni stan u zgradi BW Quartet 1, na izuzetnoj lokaciji, orijentisan ka Savskom parku i reci. Plan otplate: 7 rata tokom izgradnje sa 0% kamate! Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garažnog mesta po ceni od 23.400e za standardno, odnosno 34.200e za duplo garažno mesto. U istoj zgradi mogu se kupiti stanovi različitih struktura po odgovarajućim cenama. BW Quartet 1 se nalazi u Park Distriktu, uz Savski park, između Savske i ulice Luke Ćelovića Trebinjca, u četvrtom redu zgrada od reke, u neposrednoj blizini Palate pravde. Karakteristike: ♦ Lobi sa recepcijom i obezbeđenjem, prostorija za prijem pošte, podzemna garaža na dva nivoa ♦ Koncept otvorene kuhinje, terasa sa visokim prozorima, višeslojni parket u sobama, ugradni plakari ♦ Porcelanske pločice na zidovima i podu kupatila, i na podu kuhinje ♦ Kupatilo opremljeno sanitarijama, tuš kabina sa staklenim zidovima, akrilna kada ♦ Mulitisplit sistem klimatizacije gde spoljna jedinica ima dekorativnu masku ♦ Unutrašnje uređeno dvorište sa delom za odmor i dečijim igralištem Razdaljine: ♦ Direktan pristup Savskom parku ♦ Direktan pristup Palati Pravde ♦ 1 minut šetnje do Savskog trga i do buduće stanice metroa ♦ 2 minuta šetnje do Sava Promenade ♦ 2 minuta šetnje do Kule Beograd ♦ 2 minuta šetnje do Galerije ♦ 7 minuta šetnje do Savamale ♦ 15 minuta vožnje do aerodroma Građevinska dozvola. Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licenca br.5148)

Soba 4.0  •  Sprat 1/8 •  Kvadratura 117 m²

434.888 € 3716.99 €/m²

2024-07-16

Savski Venac, Beograd Na Vodi - Bw Dolce, 66M2 - Premium Kvalitet - Bez Provizije Za Kupce!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Dolce
Savski venac, Beograd na vodi - BW Dolce - PREMIUM KVALITET - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE! 2.0, 66m2 (terasa 10m2), 10/21, CG, lift, klima, telefon, interfon, garaža, bazen Nudimo Vam luksuzan dvosoban stan premium ranga u zgradi BW Dolce, koja ima najviši nivo kvaliteta, komfora i vanvremenske elegancije, kao i najmodernija arhitektonska rešenja. Smeštena je na idealnoj (elitnoj) lokaciji, sa direktnim pristupom Kuli Beograd, TC Galeriji, Sava Promenadi i novoj luksuznoj pešačkoj zoni. Plan otplate: 7 rata tokom izgradnje sa 0% kamate! Nalazi se na prestižnoj lokaciji, u blizini Kule Beograd, Sava Promenade, TC Galerije i nove luksuzne pešačke zone, uz direktan pristup rečnoj obali i parku. Dvadesetospratnica BW Dolce predstavlja jedinstveni sklop aktivnog i lagodnog životnog stila, potpuno u skladu sa konceptom DOLCE VITA. Zgrada ima unutrašnje dvorište zamišljeno kao ogroman park koji obuhvata različite sadržaje: dečije igralište, fontanu, mesta za odmor ispod drveća i pergola, stazu za trčanje, kao i raznovrsno zelenilo. Fasada je jednostavnog, ali modernog i urbanog talasastog izgleda, koja se uklapa u karakter okruženja Kule Beograd i gradske panorame, sa efektom ogledala prema nebu. Zahvaljujući terasastom obliku zgrade, široke terase i visoki prozori u svim stanovima omogućavaju da stan obiluje dnevnim svetlom i jedinstevnim pogledima. Kao dodatnu pogodnost, BW Dolce poseduje direktnu vezu sa bazenom od 25 metara, uz sve prateće sadržaje i spa. Bazen se nalazi u susednoj zgradi i može mu se pristupiti kroz podzemnu garažu ili prijatnom šetnjom kroz park između dva objekta. Bazen je okružen zelenilom i okrenut prema ulici i unutrašnjem dvorištu. Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garažnog mesta po ceni od 40.000€. U istoj zgradi mogu se kupiti i stanovi različitih struktura po odgovarajućim cenama. Predviđen rok završetka radova: decembar 2027 Karakteristike: ♦ Ulazni lobi sa recepcijom, obezbeđenjem i izdvojenim delom za prijem pošte, ♦ Prostor za odlaganje dečijih kolica u prizemlju, stanica za kućne ljubimce, ♦ Podzemna garaža, parking za bicikle, ♦ Koncept otvorene kuhinje, višeslojni drveni pod u sobama, ♦ Prozori od poda do plafona, ♦ Porcelanske pločice na podu i zidovima u kupatilu, i podu u kuhinji, ♦ Kupatilo opremljeno sanitarijama, ugradna tuš kabina sa staklenim paravanom, ♦ Vertikalni odvod za otpad, ♦ “Converter” sistem klimatizacije za grejanje/hlađenje sa podnim grejanjem u dnevnoj zoni. Udaljenosti: ♦ Direktna veza sa bazenom od 25m i spa centrom, ♦ 1 minut hoda do Savskog šetališta i reke Save, ♦ 1 minut hoda do Savskog parka, ♦ 1 minut hoda do tržnog centra Galerija, ♦ 5 minuta hoda do Savskog trga i buduće metro stanice, ♦ 7 minuta hoda do Savamale, ♦ 15 minuta vožnje do aerodroma Nikola Tesla. Građevinska dozvola. Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licenca br.5148)

Soba 2.0  •  Sprat 10/21 •  Kvadratura 66 m²

323.888 € 4907.39 €/m²

2024-07-16

Savski Venac, Beograd Na Vodi - Bw Dolce, 90M2 - Premium Zgrada - Bez Provizije Za Kupce!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Dolce
Savski venac, Beograd na vodi - BW Dolce - PREMIUM zgrada - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE! 3.0, 90m2 (terasa 13m2), 1/21, CG, lift, klima, telefon, interfon, garaža, bazen Nudimo Vam luksuzan trosoban stan premium ranga u zgradi BW Dolce, koja ima najviši nivo kvaliteta, komfora i vanvremenske elegancije, kao i najmodernija arhitektonska rešenja. Smeštena je na idealnoj (elitnoj) lokaciji, sa direktnim pristupom Kuli Beograd, TC Galeriji, Sava Promenadi i novoj luksuznoj pešačkoj zoni. Plan otplate: 7 rata tokom izgradnje sa 0% kamate! Nalazi se na prestižnoj lokaciji, u blizini Kule Beograd, Sava Promenade, TC Galerije i nove luksuzne pešačke zone, uz direktan pristup rečnoj obali i parku. Dvadesetospratnica BW Dolce predstavlja jedinstveni sklop aktivnog i lagodnog životnog stila, potpuno u skladu sa konceptom DOLCE VITA. Zgrada ima unutrašnje dvorište zamišljeno kao ogroman park koji obuhvata različite sadržaje: dečije igralište, fontanu, mesta za odmor ispod drveća i pergola, stazu za trčanje, kao i raznovrsno zelenilo. Fasada je jednostavnog, ali modernog i urbanog talasastog izgleda, koja se uklapa u karakter okruženja Kule Beograd i gradske panorame, sa efektom ogledala prema nebu. Zahvaljujući terasastom obliku zgrade, široke terase i visoki prozori u svim stanovima omogućavaju da stan obiluje dnevnim svetlom i jedinstevnim pogledima. Kao dodatnu pogodnost, BW Dolce poseduje direktnu vezu sa bazenom od 25 metara, uz sve prateće sadržaje i spa. Bazen se nalazi u susednoj zgradi i može mu se pristupiti kroz podzemnu garažu ili prijatnom šetnjom kroz park između dva objekta. Bazen je okružen zelenilom i okrenut prema ulici i unutrašnjem dvorištu. Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garažnog mesta po ceni od 40.000€. U istoj zgradi mogu se kupiti i stanovi različitih struktura po odgovarajućim cenama. Predviđen rok završetka radova: decembar 2027 Karakteristike: ♦ Ulazni lobi sa recepcijom, obezbeđenjem i izdvojenim delom za prijem pošte, ♦ Prostor za odlaganje dečijih kolica u prizemlju, stanica za kućne ljubimce, ♦ Podzemna garaža, parking za bicikle, ♦ Koncept otvorene kuhinje, višeslojni drveni pod u sobama, ♦ Prozori od poda do plafona, ♦ Porcelanske pločice na podu i zidovima u kupatilu, i podu u kuhinji, ♦ Kupatilo opremljeno sanitarijama, ugradna tuš kabina sa staklenim paravanom, ♦ Vertikalni odvod za otpad, ♦ “Converter” sistem klimatizacije za grejanje/hlađenje sa podnim grejanjem u dnevnoj zoni. Udaljenosti: ♦ Direktna veza sa bazenom od 25m i spa centrom, ♦ 1 minut hoda do Savskog šetališta i reke Save, ♦ 1 minut hoda do Savskog parka, ♦ 1 minut hoda do tržnog centra Galerija, ♦ 5 minuta hoda do Savskog trga i buduće metro stanice, ♦ 7 minuta hoda do Savamale, ♦ 15 minuta vožnje do aerodroma Nikola Tesla. Građevinska dozvola. Agent: Jasna Jakovljević 061/65-62-127 (licenca br.5148)

Soba 3.0  •  Sprat 1/21 •  Kvadratura 90 m²

414.888 € 4609.87 €/m²

2024-07-16

Savski Venac, Beograd Na Vodi - Bw Nota, 46M2 - Bez Provizije Za Kupce!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Nota
Savski venac, Beograd na vodi – BW Nota – BEZ PROVIZIJE! 1.5, 46m2 (terasa 6m2), 4/17, CG, lift, telefon, interfon, garaža U ponudi je fantastično pozicioniran, luksuzan jednoiposoban stan u zgradi BW NOTA sa i izuzetnim pogledoma ka TC Galeriji, Kuli Beograd i reci Savi. BW Nota je zgrada smeštena uz glavni bulevar, u drugom redu do reke. Ističe se direktnim pogledom na Galeriju sa zapadne strane, neposrednom blizinom centra kreativne industrije „Ložionica“ na istoku i komšijskim stambenim blokom na severu. BW Nota je više od stambenog kompleksa - ona je svedočanstvo promišljenog dizajna. Njegovi glavni principi su jednostavnost, fleksibilnost i modularnost. Organizaciju prostora karakterišu efikasan raspored, prostorna fluidnost i transparentnost. Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garažnog mesta po ceni od 23.950 eura. U istoj zgradi mogu se kupiti i stanovi različitih struktura po odgovarajućim cenama. Predviđen završetak radova: april 2027. Plan otplate: 7 rata tokom izgradnje sa 0% kamate! Karakteristike: • Lobi sa recepcijom i obezbeđenjem, prostorija za prijem pošte, stanica za kućne ljubimce, • Podzemna garaža na dva nivoa, • Koncept otvorene kuhinje, terasa sa visokim prozorima, višeslojni parket u sobama, • Pločice na zidovima i podu kupatila, i na podu kuhinje, • Kupatilo opremljeno sanitarijama, tuš kabina sa staklenim zidovima, akrilna kada, • Mulitisplit sistem klimatizacije gde spoljna jedinica ima dekorativnu masku, • Unutrašnje uređeno dvorište sa delom za odmor i dečijim igralištem, kao i malim trgom. Razdaljine: • 2 minuta šetnje do Galerije • 2 minuta šetnje do multifunkcionalnog centra “Ložionica” • 3 minuta šetnje do buduće stanice metroa • 5 minuta šetnje do Kule Beograd • 5 minuta šetnje do Savskog parka • 5 minuta šetnje do zelene pijace • 6 minuta šetnje do Sava Promenade • 15 minuta vožnje do aerodroma Nikola Tesla BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA! Građevinska dozvola. Agent Jasna Jakovljević: 061/65-62-127 (licenca br. 5148)

Soba 1.5  •  Sprat 4/17 •  Kvadratura 46 m²

232.888 € 5062.78 €/m²

2024-07-16

Savski Venac, Beograd Na Vodi – Bw Rima, 83M2 - Bez Provizije Za Kupca!

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Bw Rima
Savski venac, Beograd na vodi – BW Rima, bez provizije za kupca! 3.0, 83m2 (terasa 8m2), 6/26, CG, lift, telefon, interfon, garaža U ponudi je izuzetan trosobni stan u zgradi BW RIMA, dvostrano rijentisan, sa izuzetnim pogledima ka Ložionici i starom jezgru grada. “GDE JE ŽIVOT POEZIJA“. BW RIMA se nalazi u drugom redu zgrada od reke, između ulice Luke Ćelovića Trebinjca i Bulevara Vudroa Vilsona, preko puta multiofunkcionalnog centra “Ložionica”. Visoka slobodnostojeća zgrada, “cik-cak” osnove obezbeđuje višestruku orijentaciju stanova, a dvostruki hodnici sa malim brojem stanova po spratu stvaraju osećaj potpune intime. Plan otplate: 7 rata tokom izgradnje sa 0% kamate! Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garažnog mesta po ceni od 23.950 eura. U istoj zgradi mogu se kupiti i stanovi različitih struktura po odgovarajućim cenama. Karakteristike: • Lobi sa recepcijom i obezbeđenjem, prostorija za prijem pošte, stanica za kućne ljubimce, • Podzemna garaža na dva nivoa, • Koncept otvorene kuhinje, terasa sa visokim prozorima, višeslojni parket u sobama, • Pločice na zidovima i podu kupatila, i na podu kuhinje, • Kupatilo opremljeno sanitarijama, tuš kabina sa staklenim zidovima, akrilna kada, • Mulitisplit sistem klimatizacije gde spoljna jedinica ima dekorativnu masku, • Unutrašnje uređeno dvorište sa delom za odmor i dečijim igralištem, kao i malim trgom. Razdaljine: • 2 minuta šetnje do Galerije • 2 minuta šetnje do multifunkcionalnog centra “Ložionica” • 3 minuta šetnje do buduće stanice metroa • 5 minuta šetnje do Kule Beograd • 5 minuta šetnje do Savskog parka • 5 minuta šetnje do zelene pijace • 6 minuta šetnje do Sava Promenade • 15 minuta vožnje do aerodroma Nikola Tesla. BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA! Građevinska dozvola. Agent Jasna Jakovljević: 061/65-62-127 (licenca br. 5148)

Soba 3.0  •  Sprat 6/26 •  Kvadratura 83 m²

336.888 € 4058.89 €/m²

2024-07-16

Savski Venac Beograd Na Vodi 53M2 , T ,286000E

Lokacija: Beograd na vodi, Savski venac, Beograd

Ulica: Hercegovacka
SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Beograd na vodi, Arcadia, Hercegovacka, 2.0, 53 m2 sa terasom, VII od XXIII sprata, cg, lift, interfon, video nadzor, ktv, internet, klima, useljiv po dogovoru, izvorno stanje, uknjizen na 53 m2, mogucnost kupovine parking mesta u garazi, novogradnja iz 2021. godine. U ponudi imamo odlican stan u zgradi Arcadia u okviru Beograda na vodi. Stan poseduje veliku terasu i jednostrano je orijentisan prema unutrasnjem parku. Po strukturi je dvosoban, sa tehnickom prostorijom (ostavom) u okviru stana i izlazom na terasu iz dnevne sobe, sa prelepim pogledom na Kalemegdan i Hram Svetog Save. Opremljen je najkvalitetnijim materijalima i kuhinjskom stolarijom radjenoj po meri. Trenutno u stanu zive zakupci i postoji mogucnost produzetka saradnje sa njima. Postoji mogucnost kupovine parking mesta u garazi u okviru zgrade, uz dodatnu doplatu. U blizini zgrade se nalazi dosta prodavnica, restorana, apoteka, trzni centar Galerija i Sava promenada. Ovaj stan je savrsena prilika za sve ljude koji zele moderan nacin zivota u ekskluzivnom delu grada koji pruza sve pogodonosti, ali isto tako je i odlicna investicija za buducnost. Cena 286 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056054

Soba 2.0  •  Sprat 7/23 •  Kvadratura 53 m²

286.000 € 5396.23 €/m²

2024-07-16