Prodaja stanova Novi grad Zemun Beograd

Pogledaj veliki izbor stanova za prodaju na lokaciji Novi grad. Na sajtu Čuvarkuća pronađi oglas koji ti najviše odgovara. U filterima možeš selektovati odgovarajuću strukturu i druge važne parametre pretrage. Stanovi koji ti budu odgovarali, kliki na srce i sačuvaj oglas.

Ukupno je pronadjeno: 8 oglasa
Sortiraj oglase po:

Geteova

Novi grad, Zemun, Beograd

Agencijski ID: 91174, pr/3, u izgradnji. Zgrada spratnosti Po+P+2+PK sa ukupno 27 stanova. Obuhvata ponudu stanova različitih struktura, površine od 29 do 67m2. Stanove odlikuje maksimalna iskorišćenost prostora, organizacija prilagođena savremenom načinu života, kao i optimalan raspored i odnos funkcionalnih celina. Sve od veličine stambenih jedinica, funkcionalnosti prostorija u njima, pa do najsitnijih detalja finalne obrade, podredili smo i prilagodili vašim potrebama. Kvalitetne keramičke pločice u kupatilima, toaletima i kuhinjama. Mogućnost odabira istih ukoliko rezervišete stan ranije. U svim dnevnim, spavaćim sobama i u hodnicima je poludisperzivna bela boja. GRADNJA Kvalitet gradnje se ogleda u zidanju kvalitetnim blokovima – spolja debljine 20cm, a između stanova i prema hodnicima debljine 25cm. Fasadna izolacija od 15cm sa finalnim radovima od „SIKA“ materijala, na koje proizvođač daje 10 godina garancije. DVORIŠTE Na samom placu ćemo posaditi puno raznog drveća, a pri dnu placa biće prava zelena oaza od oko 450 kvadratnih metara. Plac će kompletno biti ograđen. Poseban ulaz za pešake (najverovatnije sa kontrolom pristupa) i poseban ulaz za automobile na kom se postavlja kapija koja će moći da se otvara uz pomoć daljinskog komandera i preko ličnog telefona. Obezbeđujemo parking mesta, a po potrebi i ostave.OKOLINA – OŠ Gavrilo Princip– 450m – Dečiji vrtić Kamičak – 300m – Dečiji vrtić Zvrk – 500m – Autoput E-75– 750m – Glavna železnička stanica Zemun-700m – Autobuska stajališta – linije 15, 78, 45, 612. Agencijska provizija 2%.

2.0  •  PR/3 •  55 m²

132.000€ 2400€/m²

Geteova

Novi grad, Zemun, Beograd

Agencijski ID: 91175, 1/, klima, lift, telefon, terasa, u izgradnji, parking, dvorište/bašta, ostava, pogodan za pp. Zgrada spratnosti Po+P+2+PK sa ukupno 27 stanova. Obuhvata ponudu stanova različitih struktura, površine od 29 do 67m2. Stanove odlikuje maksimalna iskorišćenost prostora, organizacija prilagođena savremenom načinu života, kao i optimalan raspored i odnos funkcionalnih celina. Sve od veličine stambenih jedinica, funkcionalnosti prostorija u njima, pa do najsitnijih detalja finalne obrade, podredili smo i prilagodili vašim potrebama. Kvalitetne keramičke pločice u kupatilima, toaletima i kuhinjama. Mogućnost odabira istih ukoliko rezervišete stan ranije. U svim dnevnim, spavaćim sobama i u hodnicima je poludisperzivna bela boja. GRADNJA Kvalitet gradnje se ogleda u zidanju kvalitetnim blokovima – spolja debljine 20cm, a između stanova i prema hodnicima debljine 25cm. Fasadna izolacija od 15cm sa finalnim radovima od „SIKA“ materijala, na koje proizvođač daje 10 godina garancije. DVORIŠTE Na samom placu ćemo posaditi puno raznog drveća, a pri dnu placa biće prava zelena oaza od oko 450 kvadratnih metara. Plac će kompletno biti ograđen. Poseban ulaz za pešake (najverovatnije sa kontrolom pristupa) i poseban ulaz za automobile na kom se postavlja kapija koja će moći da se otvara uz pomoć daljinskog komandera i preko ličnog telefona. Obezbeđujemo parking mesta, a po potrebi i ostave.OKOLINA – OŠ Gavrilo Princip– 450m – Dečiji vrtić Kamičak – 300m – Dečiji vrtić Zvrk – 500m – Autoput E-75– 750m – Glavna železnička stanica Zemun-700m – Autobuska stajališta – linije 15, 78, 45, 612 za više informacija pozvati agenciju. Agencijska provizija 2%.

2.5  •  1 •  56 m²

134.400€ 2400€/m²

Geteova

Novi grad, Zemun, Beograd

Agencijski ID: 91176, 2/, u izgradnji. Zgrada spratnosti Po+P+2+PK sa ukupno 27 stanova. Obuhvata ponudu stanova različitih struktura, površine od 29 do 67m2. Stanove odlikuje maksimalna iskorišćenost prostora, organizacija prilagođena savremenom načinu života, kao i optimalan raspored i odnos funkcionalnih celina. Sve od veličine stambenih jedinica, funkcionalnosti prostorija u njima, pa do najsitnijih detalja finalne obrade, podredili smo i prilagodili vašim potrebama. Kvalitetne keramičke pločice u kupatilima, toaletima i kuhinjama. Mogućnost odabira istih ukoliko rezervišete stan ranije. U svim dnevnim, spavaćim sobama i u hodnicima je poludisperzivna bela boja. GRADNJA Kvalitet gradnje se ogleda u zidanju kvalitetnim blokovima – spolja debljine 20cm, a između stanova i prema hodnicima debljine 25cm. Fasadna izolacija od 15cm sa finalnim radovima od „SIKA“ materijala, na koje proizvođač daje 10 godina garancije. DVORIŠTE Na samom placu ćemo posaditi puno raznog drveća, a pri dnu placa biće prava zelena oaza od oko 450 kvadratnih metara. Plac će kompletno biti ograđen. Poseban ulaz za pešake (najverovatnije sa kontrolom pristupa) i poseban ulaz za automobile na kom se postavlja kapija koja će moći da se otvara uz pomoć daljinskog komandera i preko ličnog telefona. Obezbeđujemo parking mesta, a po potrebi i ostave.OKOLINA – OŠ Gavrilo Princip– 450m – Dečiji vrtić Kamičak – 300m – Dečiji vrtić Zvrk – 500m – Autoput E-75– 750m – Glavna železnička stanica Zemun-700m – Autobuska stajališta – linije 15, 78, 45, 612. Agencijska provizija 2%.

1.0  •  2 •  36 m²

90.000€ 2500€/m²

Geteova

Novi grad, Zemun, Beograd

Agencijski ID: 91177, 1/, u izgradnji. Zgrada spratnosti Po+P+2+PK sa ukupno 27 stanova. Obuhvata ponudu stanova različitih struktura, površine od 29 do 67m2. Stanove odlikuje maksimalna iskorišćenost prostora, organizacija prilagođena savremenom načinu života, kao i optimalan raspored i odnos funkcionalnih celina. Sve od veličine stambenih jedinica, funkcionalnosti prostorija u njima, pa do najsitnijih detalja finalne obrade, podredili smo i prilagodili vašim potrebama. Kvalitetne keramičke pločice u kupatilima, toaletima i kuhinjama. Mogućnost odabira istih ukoliko rezervišete stan ranije. U svim dnevnim, spavaćim sobama i u hodnicima je poludisperzivna bela boja. GRADNJA Kvalitet gradnje se ogleda u zidanju kvalitetnim blokovima – spolja debljine 20cm, a između stanova i prema hodnicima debljine 25cm. Fasadna izolacija od 15cm sa finalnim radovima od „SIKA“ materijala, na koje proizvođač daje 10 godina garancije. DVORIŠTE Na samom placu ćemo posaditi puno raznog drveća, a pri dnu placa biće prava zelena oaza od oko 450 kvadratnih metara. Plac će kompletno biti ograđen. Poseban ulaz za pešake (najverovatnije sa kontrolom pristupa) i poseban ulaz za automobile na kom se postavlja kapija koja će moći da se otvara uz pomoć daljinskog komandera i preko ličnog telefona. Obezbeđujemo parking mesta, a po potrebi i ostave.OKOLINA – OŠ Gavrilo Princip– 450m – Dečiji vrtić Kamičak – 300m – Dečiji vrtić Zvrk – 500m – Autoput E-75– 750m – Glavna železnička stanica Zemun-700m – Autobuska stajališta – linije 15, 78, 45, 612. Agencijska provizija 2%.

1.5  •  1 •  46 m²

115.000€ 2500€/m²